- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem véletlenül próbálják erőltetni minden oldalon az AI-t..
Mert az emberek arra is lusták, hogy utána nézzenek, hogy hogyan kell fotózni egy témát. Hogy kell használni az EV-t, hogy mikor milyen szögben kell fotózni nappal szemben, este mit kell csinálni.Mindenki várja a megoldást, hogy majd az AI kitalálja helyette a témát.
Mindenki profi fotós akar lenni az AI által, csak éppen magukból hiányzik egy kis odafigyelés, és amit automatán készítenek képeket, attól várják a megoldást.
Holott egy profi fotós sem 1 képet csinál egy adott témáról a profi gépével, hanem vagy 100-at és abból választja ki azt az egy tökéleteset.
Én nem vagyok profi fotós, még csak tanulni sem tanultam, csak szimplán próbálom kihozni egy kis odafigyeléssel a maximumot a készülékből.
És amíg az emberek elvárják, hogy mobilos fronton az első kép elkészülte után tökéletes eredményt kapjanak, addig nem is fog változni semmi.
[link] Itt van a 13 Ultra albumom, nézhető teljes méretben is a képek jobb felső sarkában a [ ] nyíl ikonnal.
Nem profi képek, de megpróbáltam kihozni a maximumot belőle, mint laikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest