Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spect80

senior tag

válasz J.J. András #62 üzenetére

I see, megy, itt a moderálás serényen. :)
    Csak egy gyors kérdés a modinak: van valami buzzword, ami alapján automata törli a kommentet, vagy csak szól a moderátornak, vagy ez teljesen manuális? Ha ez utóbbi, minden elismerésem, nagyon gyorsan megvolt a törlés :)
    Az előző politikailag demagóg és provokatív válaszomat átfogalmazom, de maradok felületes a moderációtól tartva, remélem azért átmegy.
    Pont te írod a propaganda ostobaságokat és álomvilágban élsz ha azt hiszed úgy működnek a dolgok ahogy "olvasod". Én nem utánaolvastam, hanem benne élek, és el kell keserítselek a valóság nagyon távol áll attól az ideális világtól, amit veled elhitetnek.
    Sokat tudnék írni erről de valszeg azt is moderálnák, ezért ha ennyire szeretsz olvasni, és annak hiszel, ajánlom az Átlátszó és a Mérce témában írt cikkeit.
    A kommented kiváló példája a megosztás és relativizálás siekres politikájának, ami miatt az ilyen dolgok jobb esetben csak érdektelenséget váltanak ki az emberekből, rosszabb esetben ellenszenvet.
    Sebaj, előbb-utóbb egyszer a te tyúkszemedre is rálépnek majd és megtapasztalod milyen a hangos, de reménytelen kissebbség részének lenni.

• NemMo

őstag

válasz J.J. András #62 üzenetére

Nem tudom hallottál-e a samsung gyárban van egy kút, aminek az a célja, hogy ott lehetne mintát venni a vízből a szennyeződés megállapítására. Évek óta be van temetve és semmi retorzió azóta sem. Ennyire lesz szigorú a törvény betartatása kapcsán a kormány az akkumulátor gyárral kapcsolatban is. Gyönyörű kilátások

Új hozzászólás Aktív témák