Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... én annak örülnék a legjobban, ha max 18:9 lenne ... " - ez már fel sem mertem hozni, mert akkor kapom az ívet rögtön. Én még merészebb (maradibb?) lennék. 16:9
De, igen, ahogy írod. Nyújtják, mint a rétestésztát. Zsebre pedig, - ne adj' Isten leülni vele - egyikkel sem nagyon lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
A Sony nekem túl hosszú (pedig a design maga nagyon tetszene). Az S23-nál pl. - amivel épp szemezek - ~1 cm-el. Ha végre elhagynák, vagy legalább mutatóba lenne egy nem 21:9-es készülékük, akkor még el is gondolkoznék rajta. Support téren viszont nem tudom, hogy mit ajánlanak most (főverzió / sec. patch). Az a bajom a Sony-val, hogy ők is ilyen "hobbi telefongyártók", mint a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi