Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... én annak örülnék a legjobban, ha max 18:9 lenne ... " - ez már fel sem mertem hozni, mert akkor kapom az ívet rögtön. Én még merészebb (maradibb?) lennék. 16:9
De, igen, ahogy írod. Nyújtják, mint a rétestésztát. Zsebre pedig, - ne adj' Isten leülni vele - egyikkel sem nagyon lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
A Sony nekem túl hosszú (pedig a design maga nagyon tetszene). Az S23-nál pl. - amivel épp szemezek - ~1 cm-el. Ha végre elhagynák, vagy legalább mutatóba lenne egy nem 21:9-es készülékük, akkor még el is gondolkoznék rajta. Support téren viszont nem tudom, hogy mit ajánlanak most (főverzió / sec. patch). Az a bajom a Sony-val, hogy ők is ilyen "hobbi telefongyártók", mint a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- újszerű iPhone 16 128GB black fekete független 3 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest