Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
félisten
" de adapter nem lesz a csomagban, mert a környezettudatosság zászlóját már egy ideje lobogtatják,"
Csak az a kérdés, hogy ha annyira zöldek, miért adnak ki hulladékot?
2/64-es kiosztás már a legalsó szegmensben is arpirító. -
-
Ricardo
félisten
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Így van. Ez a telefon teljesen felesleges, és csak az elektronikus hulladékhegyet növeli.
De legalább töltő nincs, így zöld. -
-
vanye
senior tag
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Vaó. Mesélj, mégis mit tett veled ez a csúnya HMD, ami ennyire traumatizált?
Stern des Südens!
-
mégegyvki
kezdő
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Nem biztos, hogy le kellene butázni mindenkit aki Nokiát vásárol az alsó polcról! Miért!?
Édesanyám 72évesen Redmi 7A-t nyúz három éve(nettel, zenével, két simmel szóval kihasználja).
Nincs gondja vele nem egy kapkodó idegbeteg aki megőrül ha nem a legújabb, legerősebb telefont használja! Neki pont jó mindenre is! Sőt most kért hozzá új bőrtokot és nagyobb micro sd-t! A telefonja gyakorlatilag karcmentes! De....ha bemenne cserélni mondjuk a Telekomba akkor lehet, hogy simán rámelegítenének egyet teljes áron (bár kétlem, hogy nem kérdezne meg előtte és én Moto G32-t vennék neki) és tökre meg lenne elégedve az alsópolcos Nokiával és nem azért venné ezt mert erre telik hanem mert az ő szemszögéből nem kell több!Szóval csak azért butázni valakit valakiket mert esetleg ezt veszi....hát te tudod!
Egyébként te milyen készüléket használsz és milyen pénzügyi konstrukcióban vásároltad?
Csak, hogy könnyebben megérthessem a gondolatmeneted![ Szerkesztve ]
Oneplus Nord CE 5G.Alldocube iPlay50.KODAK PixPro AZ652
-
janeszgol
félisten
válasz
mégegyvki #24 üzenetére
Ott van a tájékozatlan is. Akkor válaszolok:
Redmi 7A: Snapdragon 439 (12 nm), 2/16 vagy 3/32.
Nokia C22 és C32: Unisoc SC9863A (28 nm), 2/16-4/64-ig.Mindegyik emmc 5.1, wifi N, IPS kijelzős. Redmiben 4000 mah-s akku van, a Nokiákban 5000-es.
A Redmi 130 eurón nyitott, a C22-höz 110 van írva, a C32--höz pedig 130 euró. (GSMA)
De a cikkben elhangzottak a forintos árak. C22 az 50k, a C32 az 65k. Nyilván a legkisebb kiszerelésben (előbbi 2/64, utóbbi meg a 3/64). A Redmi 7A anno 25 ezer ft volt (2/16). A 3/32 volt 32 ezer ft. Ennyit nem romlott a forint árfolyama.Maga idejében a Redmi 7A egy jó választás volt. Ugyan a 2/16-os lassú, bekorlátozza a ram, de a 3GB élhető ma is. Ja és az SoC-k sebessége kb egyforma. (A GPU gyorsabb a Nokiákban max 20%-kal.
Ennyi.
-
mégegyvki
kezdő
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod a paraméterekkel dobálózva és nem is volt ez téma!
Nem válaszoltál a kérdéseimre!
De kérdezhetem mákhogy is!
Ha most délben összetörnéd a készüléked akkor ha bemennél az első nem sufnigsm boltba mit vásárolhatnál meg a pénzedből úgy, hogy ne fájjon!
[ Szerkesztve ]
-
mégegyvki
kezdő
válasz
szupermacs #28 üzenetére
Igazából azért lettem kíváncsi a dolgokra mert leszólunk, lebutázzuk a nem is tudjuk kiket aztán pedig lehet, hogy alsópolcost használunk mi is!
Tudod ez xarazájfón, xaranokia, xaraminden effektus!
Esküszöm nem értem!Részemről itt vége! Vélhetően válasz úgysem lesz a kérdésre!
-
-
törölt tag
Nem értem miért létezik ez a kategória... De halál komolyan kíváncsi lennék, hogy kinek éri meg jobban ez, mint egy használt, jó állapotú S9+ vagy S10 ugyanennyiért...🫠
-
DS39
nagyúr
Ezeket le sem kellene gyártani, nemhogy supportálni. 🙄😶🌫️
-
mégegyvki
kezdő
Nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy az összes ilyen készülék gazdára is talál! Ha elfogadják a xarozók ha nem!
-
Danipicur2
junior tag
Inkább lenne 3 (vagy akár 4)Gb RAM és 32Gb tárhely a C22-ben, sokkal ésszerűbb lenne
-
janeszgol
félisten
válasz
Danipicur2 #38 üzenetére
Minek? Fentebb olvashattuk, hogy mindet megveszik. Ráadásul elégedettek is vele.
-
Smith2007
tag
Borzasztó látni mennyire megcsúfolják az egykor patinás márkát. Jelenleg annyira mélyre csúszott a márka, hogy Nekem teljesen mindegy mennyit szánok egy telefonra, akkor sem a Nokiát venném.
-
weberzolee
aktív tag
Valószínűleg egyet sem adnak el. Legyártanak egymilliót, majd beszórják a gyártósorra, felgyújtják és ha porig égett az egész, felszántják és behintik sóval. Utána felhúznak egy új gyárat és kezdődik előröl az a sztori...
Nyilván azért gyárt egy üzlet terméket, mert arra van kereslet. Az hogy a te szemszögedből szar, még nem jelenti azt hogy más nem veszi meg. Én pl. utálom a Bácskai hurkát, erre szombaton láttam hogy a METRO -ban 2kg -os kiszerelésben is árulják. Döbbenet hogy a Nádudvari szemetet gyárt amit senki nem vesz meg, a METRO meg képes raktározni a hűtőben mikor a helyén lehetne Pick téliszalámi is (én mondjuk azt sem szeretem, de drága szóval biztos van rá igény).
-
Ricardo
félisten
válasz
weberzolee #41 üzenetére
Kereslet mindenre van. Nem véletlen van mindenből szemétrevaló minőségű termék is (legyen kaja, auto, vagy bármilyen használatui tárgy) hiszen megveszi valaki. Ettől még szemét.
Nem véletlen, hogy az eredeti Nokia is eljutott oda, hogy megváltoztatja a 60 éve használt logoját, csak azért mert mér nekik is ciki ez az egész és el akarják kerülni, hogy egy lapon emlegessék őket.Ha az lenne az ok, hogy már nem ők gyártják a mobilokat, akkor már megtették volna amikor eladták a licenc jogot a névhasználatra. Nem tették, mert ők sem számítottak arra, hogy ilyen szinten leamortizálják a nevet.
Most mégis eldobják a jó öreg logo-t, mert nem akarják, hogy ilyen színvonalú termékekkel együtt emlegessék őket.[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
válasz
szupermacs #26 üzenetére
Nézd, ha szemét kommentet szeretnék olvasni, arra ott van pl. a PestiSrácok oldala. Ide nem azért jön az ember (legalábbis én), hogy arról olvasson, xy "ócska sz@r" egy cég. Ráadásul a de facto Nr. 1 androidos telefongyártó Samsung is gyárt olyan cuccot, amit te meg én sem piszkálnál meg bottal sem - ettől még nem lesz ócska dél-koreai multi belőle. Sztem az efféle nívótlanság baromi olcsó, én inkább nem erőltetném.
Stern des Südens!
-
mégegyvki
kezdő
Miért akarsz linkeltetni bármit is? Ettől nem leszel több!
(de ha már linkmániás vagy akkor kérnék egyet tőled a mobilcégek által legyártott és bezúzott darabszámokról!) Attól viszont igen ha elfogadod, hogy bizony ez valakiknek üzlet és biztosan nem kidobni/bezúzni gyártják ezeket a készülékeket hanem értékesíteni!Oneplus Nord CE 5G.Alldocube iPlay50.KODAK PixPro AZ652
-
Ricardo
félisten
válasz
mégegyvki #44 üzenetére
""de ha már linkmániás vagy akkor kérnék egyet tőled a mobilcégek által legyártott és bezúzott darabszámokról!""
Miért is? Én nem állítottam olyat, hogy bezúzzák az összeset.
Az üzletet nem vitatom, sajnos ezek egy részét rásózzák valakire.
Te viszont állítottál olyat, hogy elfogy az összes.
"Nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy az összes ilyen készülék gazdára is talál!"
Ezek szerint csak dobálózol a szavakkal.Attól még hogy vannak akik vesznek ilyen készüléket, még "xar" marad.
Tablettás borok is készülnek, és vannak akik meg is veszik. Ettől függetlenül ugyanolyan pancsolt löttyök maradnak.[ Szerkesztve ]
-
mégegyvki
kezdő
Ne nyargalj a szavakon felesleges!
Mindet eladják ha tetszik neked ha nem!
Azért gyártják őket ahogy más vagy mások is leírták már! A xart is el lehet adni ha elfogadod ha nem!
Nem tudom milyen készüleket használsz de biztosan van olyan fórumtárs akinek az pont xar lenne valamiért te pedig megvetted mert szerinted az jó!
Ez ennyi! Nem bezúzni gyártják őket!Oneplus Nord CE 5G.Alldocube iPlay50.KODAK PixPro AZ652
Új hozzászólás Aktív témák
ma A C sorozat két új tagja nem hardveresen emelkedik ki a mezőnyből, hanem a frissítési ígéretek lehetnek vonzók.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Kék 64GB K496
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Kék 128GB K501
- iPhone 11 128GB Black - Vodafone, Garanciával
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Fehér 64GB K498
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen