Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne nyargalj a szavakon felesleges!
Mindet eladják ha tetszik neked ha nem!
Azért gyártják őket ahogy más vagy mások is leírták már! A xart is el lehet adni ha elfogadod ha nem!
Nem tudom milyen készüleket használsz de biztosan van olyan fórumtárs akinek az pont xar lenne valamiért te pedig megvetted mert szerinted az jó!
Ez ennyi! Nem bezúzni gyártják őket! -
törölt tag
Miért akarsz linkeltetni bármit is? Ettől nem leszel több!
(de ha már linkmániás vagy akkor kérnék egyet tőled a mobilcégek által legyártott és bezúzott darabszámokról!) Attól viszont igen ha elfogadod, hogy bizony ez valakiknek üzlet és biztosan nem kidobni/bezúzni gyártják ezeket a készülékeket hanem értékesíteni! -
weberzolee
aktív tag
Valószínűleg egyet sem adnak el. Legyártanak egymilliót, majd beszórják a gyártósorra, felgyújtják és ha porig égett az egész, felszántják és behintik sóval. Utána felhúznak egy új gyárat és kezdődik előröl az a sztori...
Nyilván azért gyárt egy üzlet terméket, mert arra van kereslet. Az hogy a te szemszögedből szar, még nem jelenti azt hogy más nem veszi meg. Én pl. utálom a Bácskai hurkát, erre szombaton láttam hogy a METRO -ban 2kg -os kiszerelésben is árulják. Döbbenet hogy a Nádudvari szemetet gyárt amit senki nem vesz meg, a METRO meg képes raktározni a hűtőben mikor a helyén lehetne Pick téliszalámi is (én mondjuk azt sem szeretem, de drága szóval biztos van rá igény).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- LEGO klub
- Android szakmai topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest