- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért akarsz linkeltetni bármit is? Ettől nem leszel több!
(de ha már linkmániás vagy akkor kérnék egyet tőled a mobilcégek által legyártott és bezúzott darabszámokról!) Attól viszont igen ha elfogadod, hogy bizony ez valakiknek üzlet és biztosan nem kidobni/bezúzni gyártják ezeket a készülékeket hanem értékesíteni! -
weberzolee
aktív tag
Valószínűleg egyet sem adnak el. Legyártanak egymilliót, majd beszórják a gyártósorra, felgyújtják és ha porig égett az egész, felszántják és behintik sóval. Utána felhúznak egy új gyárat és kezdődik előröl az a sztori...
Nyilván azért gyárt egy üzlet terméket, mert arra van kereslet. Az hogy a te szemszögedből szar, még nem jelenti azt hogy más nem veszi meg. Én pl. utálom a Bácskai hurkát, erre szombaton láttam hogy a METRO -ban 2kg -os kiszerelésben is árulják. Döbbenet hogy a Nádudvari szemetet gyárt amit senki nem vesz meg, a METRO meg képes raktározni a hűtőben mikor a helyén lehetne Pick téliszalámi is (én mondjuk azt sem szeretem, de drága szóval biztos van rá igény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest