- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne nyargalj a szavakon felesleges!
Mindet eladják ha tetszik neked ha nem!
Azért gyártják őket ahogy más vagy mások is leírták már! A xart is el lehet adni ha elfogadod ha nem!
Nem tudom milyen készüleket használsz de biztosan van olyan fórumtárs akinek az pont xar lenne valamiért te pedig megvetted mert szerinted az jó!
Ez ennyi! Nem bezúzni gyártják őket! -
törölt tag
Miért akarsz linkeltetni bármit is? Ettől nem leszel több!
(de ha már linkmániás vagy akkor kérnék egyet tőled a mobilcégek által legyártott és bezúzott darabszámokról!) Attól viszont igen ha elfogadod, hogy bizony ez valakiknek üzlet és biztosan nem kidobni/bezúzni gyártják ezeket a készülékeket hanem értékesíteni! -
törölt tag
Nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy az összes ilyen készülék gazdára is talál! Ha elfogadják a xarozók ha nem!
-
törölt tag
válasz
szupermacs #28 üzenetére
Igazából azért lettem kíváncsi a dolgokra mert leszólunk, lebutázzuk a nem is tudjuk kiket aztán pedig lehet, hogy alsópolcost használunk mi is!
Tudod ez xarazájfón, xaranokia, xaraminden effektus!
Esküszöm nem értem!Részemről itt vége! Vélhetően válasz úgysem lesz a kérdésre!
-
törölt tag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod a paraméterekkel dobálózva és nem is volt ez téma!
Nem válaszoltál a kérdéseimre!
De kérdezhetem mákhogy is!
Ha most délben összetörnéd a készüléked akkor ha bemennél az első nem sufnigsm boltba mit vásárolhatnál meg a pénzedből úgy, hogy ne fájjon!
-
törölt tag
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Nem biztos, hogy le kellene butázni mindenkit aki Nokiát vásárol az alsó polcról! Miért!?
Édesanyám 72évesen Redmi 7A-t nyúz három éve(nettel, zenével, két simmel szóval kihasználja).
Nincs gondja vele nem egy kapkodó idegbeteg aki megőrül ha nem a legújabb, legerősebb telefont használja! Neki pont jó mindenre is! Sőt most kért hozzá új bőrtokot és nagyobb micro sd-t! A telefonja gyakorlatilag karcmentes! De....ha bemenne cserélni mondjuk a Telekomba akkor lehet, hogy simán rámelegítenének egyet teljes áron (bár kétlem, hogy nem kérdezne meg előtte és én Moto G32-t vennék neki) és tökre meg lenne elégedve az alsópolcos Nokiával és nem azért venné ezt mert erre telik hanem mert az ő szemszögéből nem kell több!Szóval csak azért butázni valakit valakiket mert esetleg ezt veszi....hát te tudod!
Egyébként te milyen készüléket használsz és milyen pénzügyi konstrukcióban vásároltad?
Csak, hogy könnyebben megérthessem a gondolatmeneted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest