- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Fritz Teufel #14 üzenetére
"És a gyakorlatban mégis ezek törnek a legjobban... "
Nem releváns, de környezetemben több sík kijelzőt láttam pókhálózva, mint íveltet.
Egyébként durva környezetbe én se erőltetném, de nem a törékenység probléma miatt, hanem a széleken érzékelés problémája miatt. -
-
Fritz Teufel
addikt
És a gyakorlatban mégis ezek törnek a legjobban... ezt leszámítva, mivel semmi hozzáadott értéket nem hordoz a hajlított kijelző, a telefon tetszik. Biztosan értékelném, ha erdőben-mezőn--hegyen-üzemben dolgoznék.
janeszgol: szerintem a melegedés itt nem releváns, mert a legkomolyabb alkalmazás itt esetleg egy céges adatbázis szoftver lenne. Avagy nem tudom elképzelni, hogy miért venne valaki játszani-filmet nézni munkatelefont. -
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Igen, csak az sd888 nagyon melegedett, az sd8 gen1 meg mégjobban melegszik. Az ezekkel szerelt telokat erdemes kerulni. (Sajnos ket kedvencem is beleesik: S21FE es Mi 11i) Lehet a Mediatek SoC-vel jobban jartak volna.
-
Én látom benne a fantáziát , valamivel ki kell tűnnie a vetélytársak mellett , az már más kérdés , hogy ez jó vagy rossz ötlet az ívelt kijelző .
De nem csak ezzel lesz kiemelkedő , hanem a specifikációval .
Hatalmas akkumulátor , oled kijelző , “Snapi Gen1” 16GB memória stb-stb. Szerintem szuper. -
-
Alaaf Pi
senior tag
Az ívelt üvegnek egy olyan előnye azért lehet, hogy bizonyos becsapódásokat jobban el tud nyelni, mint egy sík lap. Plusz mivel az üveg leginkább az élén ütésre érzékeny, Azt jobban el lehet rejteni a mai minél kisebb káva, minél síkabb front design trend esetén. Hátránya: nehezebb a szerkezetet merevíteni használni az üveget sík esetben könnyebb, mint ívelt állapotban.
-
janeszgol
félisten
Lekanyarodó kijelző mellett káva perem?
-
Ez kb olyan mint a városi terepjáró, az is aszfalton jól érzi magát, ha pedig terepre viszi az ember, hamar kiderül, hogy nem oda szánták.
Ez a telefon legjobb esetben is csak irodai strapa mobil, ritka sérülékeny kijelzővel. -
joey04
titán
Jó ötlet a lekanyarodó panel strapaműfajban?
sehol nem az
-
A strapatelefonok mellett úgy látszik megjelenik a dizájn-strapa telefon is.
-
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 1 / 2
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest