- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Fritz Teufel #14 üzenetére
"És a gyakorlatban mégis ezek törnek a legjobban... "
Nem releváns, de környezetemben több sík kijelzőt láttam pókhálózva, mint íveltet.
Egyébként durva környezetbe én se erőltetném, de nem a törékenység probléma miatt, hanem a széleken érzékelés problémája miatt. -
-
Fritz Teufel
addikt
És a gyakorlatban mégis ezek törnek a legjobban... ezt leszámítva, mivel semmi hozzáadott értéket nem hordoz a hajlított kijelző, a telefon tetszik. Biztosan értékelném, ha erdőben-mezőn--hegyen-üzemben dolgoznék.
janeszgol: szerintem a melegedés itt nem releváns, mert a legkomolyabb alkalmazás itt esetleg egy céges adatbázis szoftver lenne. Avagy nem tudom elképzelni, hogy miért venne valaki játszani-filmet nézni munkatelefont. -
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Igen, csak az sd888 nagyon melegedett, az sd8 gen1 meg mégjobban melegszik. Az ezekkel szerelt telokat erdemes kerulni. (Sajnos ket kedvencem is beleesik: S21FE es Mi 11i) Lehet a Mediatek SoC-vel jobban jartak volna.
-
Én látom benne a fantáziát , valamivel ki kell tűnnie a vetélytársak mellett , az már más kérdés , hogy ez jó vagy rossz ötlet az ívelt kijelző .
De nem csak ezzel lesz kiemelkedő , hanem a specifikációval .
Hatalmas akkumulátor , oled kijelző , “Snapi Gen1” 16GB memória stb-stb. Szerintem szuper. -
-
Alaaf Pi
senior tag
Az ívelt üvegnek egy olyan előnye azért lehet, hogy bizonyos becsapódásokat jobban el tud nyelni, mint egy sík lap. Plusz mivel az üveg leginkább az élén ütésre érzékeny, Azt jobban el lehet rejteni a mai minél kisebb káva, minél síkabb front design trend esetén. Hátránya: nehezebb a szerkezetet merevíteni használni az üveget sík esetben könnyebb, mint ívelt állapotban.
-
janeszgol
félisten
Lekanyarodó kijelző mellett káva perem?
-
Ez kb olyan mint a városi terepjáró, az is aszfalton jól érzi magát, ha pedig terepre viszi az ember, hamar kiderül, hogy nem oda szánták.
Ez a telefon legjobb esetben is csak irodai strapa mobil, ritka sérülékeny kijelzővel. -
joey04
titán
Jó ötlet a lekanyarodó panel strapaműfajban?
sehol nem az
-
A strapatelefonok mellett úgy látszik megjelenik a dizájn-strapa telefon is.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest