MWC 2023: Jó ötlet a lekanyarodó panel strapaműfajban?

A kiállításra csak az Armor 23 Ultra prototípusa jutott el, de nem ezért nem találtuk a szelfikamerát.

Hirdetés

Igazi mindenes strapatelefont hozott az Ulefone az MWC-re, bár ez így teljesen nem igaz, mert az Armor 23 Ultrának csak egy prototípusa volt megtekinthető a gyártó standján, és azt is úgy kellett a forgó kiállítóasztalról elkérni. A dizájn tehát finomodhat a forgalomba kerülésig, ám nagy vonalakban az itt látható forma köszön majd vissza, rengeteg érdekességgel.


[+]

Egyfelől időszerű volt a fényes és kontrasztos AMOLED technológia elhozatala a kintre szánt, ütésálló műfajba, másfelől viszont kérdéses, hogy a szélen egy picit lekanyarodó kivitel mennyire bírja majd az eséseket, habár a kijelzőt némi perem védi, a váz pedig titánötvözetből készült.


[+]

A kiállított telefon elsőre amúgy 3D nyomtatott modellnek tűnt, ám kézbe véve nem csak a működő Android 13-as rendszer volt kipróbálható, hanem a panelbe rejtett, 16 megapixeles szelfikamera is, mert hogy ilyesmit is tud a telefon.


[+]

Mindezzel túl sok káva nem maradt a 6,67"-es és 120 Hz-es FHD panel körül, és kézbe fogva az Armor 23 Ultra a 7000 mAh-s telep ellenére sem vészesen nagy, pedig semmilyen terepelemen nem spórol. Hátra például 108 megapixeles főkamera és két 64 megapixeles segéd került, széles látószögű és 5x-ös periszkópos zoomszerepben, ami újfent ritka a műfajban.

Ám az igazi nagy dobás a Snapdragon 8 Gen 1 chip használata, ami bár tavalyi csúcslapka, messze a legerősebb strapatelefonná teheti az Ulefone ajánlatát, noha a védelem szintjét a márka egyelőre még nem kommunikálja. A 120 wattos töltés ellenben remekül hangzik.


[+]

A 16 GB RAM és az 1 TB-os táradat sem spórolós, a csúcslapkával pedig megvan az 5G modem is, de a gyártó még a kétirányú műholdas üzenetcserét is biztosítja előretelepített szolgáltatással. Az Ulefone előrevetítette, hogy valószínűleg lesz lehetőségünk az eddigi legcombosabb strapatelefont tesztelni, a megjelenésre viszont pár hónapot még várni kell. További információ errefelé fog felbukkanni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés