Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
-Skylake- #18 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy valaki ennyit ír, ráadásul nekem az ikonok méretezéséről.
Őszinte leszek engem nem zavar az, amit droidon látok és nem, nem vagyok igénytelen. Csak nem értem. Minden ugyan annyi ikon helyet foglal el. 5x4 az mindenhol 20 ikon, ugyan akkora négyzetekbe zárva. Igen abban van különbség, hogy a grafika teljesen kitölti-e ezt a négyzetet.
Windows-on is így működik, meg mindenhol. Én esztétikusnak látom ezt is:
Igaz ez az alkalmazás menü, de a home-on is ilyen, ha telerakod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest