- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #3049 üzenetére
Miért ? Szar a grafika ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #3043 üzenetére
Helyes egy próbát szerintem mindenképpen megér
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #3036 üzenetére
Kipróbálás nélkül véleményt alkotni nem túl bölcs dolog, szóval hajrá
Winne
Ne káromkodj és hazudozz, méghogy dolgoztál... lefogadnám, hogy füles összehasonlítást olvastál és fórumoztál egész eddig[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #3036 üzenetére
Így megy ez. Valaki nagyon sok pénzt ad drága videokártyára, én meg nem veszek nagyobb monitort és nem kell nagyobb videokártya sem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #3034 üzenetére
Hát ez tényleg elég combos. Ezért van nekem kisebb felbontású monitorom.
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #3021 üzenetére
Amióta nekem megvan a routerem azóta 2x volt reboot és kész. Nem szoktam feleslegesen piszkálni.
Néztetek már BF3-ból onlány stream videót?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #3021 üzenetére
Szokásos critical user error...
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #3006 üzenetére
Menüből resetelted vagy a reset gombal?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #3006 üzenetére
Resetelés után semmi sem maradhat benne, az a gyári állapotot hozza vissza romból.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #3002 üzenetére
Tupánál a pont ! Erre gondoltam én is. Ki kell próbálni reset után úgy, hogy semmit sem állítottál be. Ha így is fagyi, akkor nem a beállításokkal van gond, hanem az eszközzel.
Gondolom több gépről próbáltad: asztali + PC ?! Akkor nem a wifi kártyákkal, drájverekkel van a gond.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
Kínlódik a benti hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
De ha reseteled akkor minden alapra áll, és ha utána is produkálja a hibát akkor nem hiszem hogy beállítási probléma.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #3000 üzenetére
De ha leresetelted, akkor hogy állíthatódott el ? Én megpróbálnám, hogy nyomok egy resetet és úgy próbálom ki a wifit. Amúgy nem volt mentésed a beállításokról ? Ha belősz egy routert érdemes lementeni.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #2998 üzenetére
Nyomjál rá egy újabb firmware-t. Hátha.
-
busman
veterán
válasz LackoMester #2972 üzenetére
Nem egészen így volt.....
Ez egy vadszúnyog volt+kapott a trobitából is....ezért hadakoztak.
Polgármester megelégelte,hogy elszívják helyette,így lecsapta.Persze pont a 4-es gombon flesselgetett a szúgyog...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2941 üzenetére
Ezen bevisítottam.
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2941 üzenetére
hát ez kör e-amilben tovább ment kollégáknak ... mond hogy 49
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2901 üzenetére
Csak ne nyikorogna legalább, azt rühellem mindegyikben...
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2899 üzenetére
Nem lehet ilyen széket normálisat kapni, egyik sem tartós...
-
Wans
aktív tag
válasz LackoMester #2897 üzenetére
huh, én meg egy olyan bőrfotelt fogadnék el
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2892 üzenetére
még nem is vészes az asztal Te .... a gombokat leszámítva simán megállja helyét pl. egy dolgozó szobában jó a parketta színe
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2892 üzenetére
az a füles te jó ég
egyébként nem melegiti a monitirt a nap ha ki van nyitva a sötétitő?
jah és ha tél van akkor a gépet meg a monitort nem melegiti a radi?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2882 üzenetére
Voltaképp nekem sem lenne semmi bajom a mostanival. Csak itt tv mellett van egy sarokasztal + gép ...és a gép az így is már ezen a bútoron van amin a tv... .ezért kellene valami kisebb. Plusz a sarokasztalt is megszüntetném valami normális kis számítógép asztalra,mert rengeteg helyet elfoglal az amúgy sem nagy szobából.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2880 üzenetére
Most még passzolna is a szekrénnyel amin van a tv... bár tervezem, hogy lecserélem valami keskeny ilyesmire [link] csak nem ikea-ra mert hát 1. ez iszonyat nagy 2. ikea... ikea azért én annyira nem vágom hanyatt magam a termékeitől minőségre. Meg tv menne majd valamikor falra, aztán szebb lenne hosszúkás dizájnú hangfal lenne mellette. Csak 2.1 házimozi rendszert meg lehet túlzás lenne ilyen kis szobába... plusz értelmes 2.1 nem is találtam, ami meg van az ilyen 50-70k között hát azért azt nem!
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #2772 üzenetére
Én se leszek, mert valszeg op rendszert pakolok
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2766 üzenetére
Naprakészig frissítsd le a wint, majd távolítsd el teljesen az illesztőprogramot és dugd be egy olyan usb-be, amiben eddig nem volt még.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2764 üzenetére
Nincs mit, remélem jó lesz most már.
-
Laraxior
titán
válasz LackoMester #2680 üzenetére
nekem csak maga a dolog tetszik ahogy írva van..nem mondtam hogy igaz is. Miattam lehetne más játékkal is írva akkor is tetszene. Ha nem tetszik az BF3 akkor többet játszok legalább az MW3al
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #2677 üzenetére
Hogyne tetszene neki ő dobta be bf3 topicba azt ugrott a többi birka rá
Winne
Azok a gl lövések betanulhatók és nagyon fontos, hogy mit hova nézel. Írtam, hogy cod1-nél is rengeteg betanulható "spotnade" volt ahol számított 2 pixel elmozdulás és helyezkedés, mert könnyen nem oda ment ahova kellett volna. Volt a harbor map ott sd-ben németbe az orosz "rusholókra" 1- 2 nadet átdobtál azt fél csapat meghalt
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
válasz LackoMester #2677 üzenetére
nekem tetszik... bár engem nem nagyon érint mert én mindkettőt megveszem..ill a BF3 az még kérdéses..előtte kipróbálásos téma. Viszont az MW3-at olyan simán mint az előző kettőt megjelenés napján megyek az 576ba mivel Debrecenben csak az van
Tök jó hogy nincsen konkurencia..annyiért adják amennyiért akarják
Crysis 2-vel is megszivtam..simán rádobtak plusz egy ezrest*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz LackoMester #2675 üzenetére
annyit én is... jó lesz fizikázni majd
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2669 üzenetére
Működőképes?
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #2591 üzenetére
Biztos szép és jó lesz én nem vonom kétségbe. Csak nehogy úgy járjon a játék, mint a Crysis, hogy még egy millás géppel sem lehet kihozni a maximumot. BO-nál nem győzték cserélni az egész pc-t, hogy fusson valahogyan azt még így se lett a legjobban optimalizálva.
Érdekes, hogy hivatalos gépigényről nem nagyon írnak. Viszont 580 SLI-el elég jól futtathatóHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2525 üzenetére
Tök jó
de megérdemelne egy cry engine 3 motort meg egy kis texturát+ tessalationt meg DX11-etFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2523 üzenetére
9. perctől a 300 filmből van a zene???? amúgy nekem bejön, nagyon szépen összedobták
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2523 üzenetére
Háááát...
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #2444 üzenetére
Annak örülj, mert ha nem lennének azok, akkor az azt jelentené, hogy használjuk őket... Azt a piroskát a képen vagy 20 percig b@zt@tt@m, mire megmozdult! Már vagy 1 éve nem volt a kezembe! De a csavarhúzóim fényesek!!
Jut eszembe... Volt a múltkor erről szó, hogy a hirdetéseket szigorítják!? Hogy is van az nem emlékszem... Na mert úgy néz ki, hogy a nagyon közel jövőben igencsak meg fognak nőni a hirdetéseim számai.
-"-
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2421 üzenetére
Persze, ez egyértelmű, nem is a ti példátokra írtam, neki van még ideje bőven, most kell rá nagyon vigyázni.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2414 üzenetére
Régen, amikor közel nem volt ennyi lehetőség ugyanúgy megmaradtak a gyerekek. Ami nem öl meg csak megerősít.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2412 üzenetére
Minél többet kap a melegből, annál erősebb lesz.
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2349 üzenetére
Ez pont Title, de FAIL
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #2340 üzenetére
Persze mert Buötmnégyn(Bu5m4n) felhívta telefonon, hogy menjen vírus a fogtömésébe
-
Mappa
addikt
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2319 üzenetére
Ezt ugye nem a TV-re rajzoltad rá?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
busman
veterán
válasz LackoMester #2301 üzenetére
Valaki ottfelejtette a dombtetőn..nem hagyhattam kárbaveszni
Mondtam,hogy visszakapod E!I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2241 üzenetére
Csak vicceltem.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2237 üzenetére
Akkor BF3..
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2230 üzenetére
akkor ennek a "mi értelmét" már meg sem kérdezem, de 100% hogy ez csak nálunk megy így
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2226 üzenetére
Augusztus végén megyek 4 napra Németországba, de mondtam is többieknek egy 32" tv lehet kéne hagyni helyet... bár az ottani mediam ugyanannyi mint nálunk majd megnézem
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #2211 üzenetére
Még épp' benne vagyok a szórásba.
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2182 üzenetére
a fogyasztás mizéria az engem sem zavar túl van az a téma fújva
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2180 üzenetére
A 90 amúgy is sok lett volna érte
ma találkozom a samsung gyárban dolgozó ismerősömmel, hátha van valami ötlete... bár ő mindig a plazmával jön.... csak xbox mellé az kilőve
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2177 üzenetére
Megvan még a c630 ??? áll dobozában? mikori vétel? és hol vetted ?
lol most nézem hát nem éppen közelben laksz
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2175 üzenetére
huh hát meglátom, de hónapokat már nem hiszem, hogy várok.... most teljesen átalakítóm a szekrénysort (vagy lehet kuka) aztán oda menne egy tv ez hónap végén lehet bekövetkezik...mármint a bútor csere ..vagy új tv szekrény vagy barkácsolás és a mostani átalakítása... egyelőre megvan kötve a kezem, az asztalosunk most van szabin azt így áll ez a lakás felújítás dolog mármint ami a előszoba és folyosót illeti, a szobák már készen vannak
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #2172 üzenetére
100k lenne a keret de már így is 120k járok
a jó szériás lcd (ccfl) már nem kaphatok...csak 50Hz az idei árban elfogadható tv-k. ami meg most szemet szúrt a lcd topikban, ez a true motion "kamu" 100Hz ....
D6000 széria totál kihasználatlan nálam 3D nem kell smart tv nem kell
nekem egy mezei 32" 100Hz tv kéne
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2149 üzenetére
Close asszonta tegnap party volt azért nem jött
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #2147 üzenetére
200-at.
-
busman
veterán
-
LackoMester
addikt
válasz LackoMester #2090 üzenetére
Tényleg egész jó, majd ha 5 euro lesz megveszem.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #2084 üzenetére
Bizony-bizony! Most a fiam gépében kocog az ő nagy megelégedésére....
Én meg elvegetálok egy HD5870-el!
Trident: használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #2082 üzenetére
Az nem 4890 volt?? Pedig úgy emlékeztem... Ezt itt vettem Bp-n. Volt a srácnál egy halom kártya: 5850 és 5870-ből még vagy 20 db... kb. Egy marha nagy karton doboz tele volt velük... Ez volt az a hirdetés!
[ Szerkesztve ]
-"-
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #2051 üzenetére
Az de durva
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #2051 üzenetére
Fishing frenzy muhaha
Legyező horgászat mi busman
-
busman
veterán
válasz LackoMester #2048 üzenetére
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #1956 üzenetére
igen ilyesmiket nézegettem én is .. csak tegnap délután nem tudtam foglalkozni vele, bealudtam mint állat tyúkokkal kelek, velük fekszem
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1870 üzenetére
Azért én sem vagyok kutya, de nálad már az egészségügyi határértéket súrolhatja az elektromos eszközök száma.
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #1872 üzenetére
ezt a részét aláírom én is ...fps konzolon halál
nálam is csak autós, mászkálós gammák miatt lesz konzol őszre...
kompletten ki lesz faragva a szekrénysoromból egy rész új a tv-nek ....hifi megy konyhába vitrin meg ketté lesz kaszabolva....
legalábbis terv ez, remélem rá bólint az asztalos
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #1870 üzenetére
Így első nap után nekem tetszik. Igaz a controllert még szokni kell, de szerintem simán meg lehet. Majd meglátjuk, ha nem válik be maximum eladom.
Más: GT520M videókártya már jónak számít egy laptopban?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1851 üzenetére
Akkor szólj neki és intézz Tankernak valami jó gépet olyasmi áron, mint amiért múőltkor ügyeztél.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #1842 üzenetére
Nem adtam hozzá. Minden megvan. Le van mentve a statom is meg a nuke-ról készült képek és videók, uh nem szabadultok meg tőlem.
Winnie: Okés. Még egy ideig nézegetem milyen új darabok jönnek ki. Lehet a végén Acer lesz mert azok nagyon jó áron vannak mostanában.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #1778 üzenetére
Tündéri kis srác gratula még egyszer! Látom a szeme sarkából, hogy nagy codos lesz a picúr
-
busman
veterán
válasz LackoMester #1787 üzenetére
Apanapot mindenkép használd ki,sokat segit.
-
busman
veterán
Hasonlít rád...ne izgulj.Szép kis kölök!
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1776 üzenetére
Akkor nem maradtam le semmiről... (bár visszaolvastam volna, hogy ki kit osztott és hogyan )
@(#1778) LackoMester: tündibündi! (biztos a te fiad? )
-
Rusher
őstag
Kis cuki, grat mégegyszer...
-
Pickle Rick
senior tag
Most olvasom csak a fórumot. Gratulálok a babához!
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #1776 üzenetére
Inkább műmájkrém lesz az.
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #1750 üzenetére
Gratulálok! Akkor innentől nyista alvás.
-
BigStraw
senior tag
Gratula !
Ja és ha valaki van fenn fécbúkon akkor azt bejelölöm, ha nem tolakodás csak mondjatok egy nevet
[ Szerkesztve ]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Mappa
addikt
-
Rusher
őstag
Gratulálok, jó egészséget az egész családnak
-
LamaCube
addikt
Nagyon nagy gratuláció!
Kívánok nagy egészséget a babának és a mamának! Ja és persze sok tejet
Egy képet privátban dobhatsz fel a picúrról, ha nem nagy kérés
Remélem mw3-at már azért tanítgatod neki, december környékénHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Gratula!
A Lackó.t, mint felnőtt ember nevét nem tudtam hova lehet fokozni, de most már tudom.Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
WOW !
Óriási gratuláció ! Akkor lesz ereszd el a hajamat ! A fiam születésekor - 1996.12.31 - marhára bemákoltam.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1744 üzenetére
Annyit a hülyének is megért, nemhogy neked.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1741 üzenetére
A ProBook név garancia. Szandika meg alap siker, nem tudom mennyi volt, de jó kis gép, vga lehetne benne, de ha nem kell komolyabb grafikára, akkor úgyis mindegy.
-
busman
veterán
válasz LackoMester #1741 üzenetére
Hogy jobb kedved legyen 50-be átveszem....
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #1736 üzenetére
Fényképezővel sem lett volna szebb a gép.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1738 üzenetére
"Szereztem egy notit jó áron, szerintetek?"
Oké, de szerintünk mi?
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1736 üzenetére
Mit kell rajta nézni?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #1696 üzenetére
Miért is nem jött be? Megspóroltak 10 mp-nyi akciójelenet forgatást a filmből. Én tegnap néztem meg, egyáltalán nem volt észrevehető, hogy ez másik filmből volt. Egyébként a film is nagyon jó volt.
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #1696 üzenetére
rendező: Michael Bay mind2nél ...két legyet egy csapásra csak lefújták a filmtekercsről a port azt had szóljon...
és hogy még visszább menjek "A Sziget" című filmnél meg hasonló kamerás jelentek vannak autós üldözéskor mint a Bad Boys 2-ben ami szintén Michael Bay
de ez így ebben a formában, szánalom
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #1672 üzenetére
Tupa
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #1672 üzenetére
Hát aki önszántából parasztnak akar öltözni......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest