- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11998 üzenetére
Jah. Én sem látom, hogy jött volna.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #11998 üzenetére
Busmannak nem lehet látni a barátait, de téged megtaláltalak ugyanaz az avatarod, mint itt el is küldte pedig.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11997 üzenetére
Egyikőtökét se látom, én is elküldtem neked egy Exploited-es bazár az avatarod nem?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11995 üzenetére
Én is elküldtem a kérést. Azt sem láttad ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #11995 üzenetére
Igen megtaláltalak.
Angel Hát nem tudom
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
válasz LamaCube #11993 üzenetére
És meg is találtad az acc-omat? Ugyanez a fej van benne. Busman, Sakál, Paci már az ismerősöm, keress meg náluk.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #11993 üzenetére
Nem tom. Először felraktam, akkor C-re pakolta a játékot. Leszedtem, újraraktam, akkor már a D-re és akkor már nem indult el, hibát írt ki. Rányomtam a javításra, de semmi. Ez még Lackó accjával volt. Leszedtem, felraktam az enyémet és ugyanaz. Valami szemét talán maradt a registryben vagy nem tom.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #11992 üzenetére
hmmmm... Pedig azt a nevet másoltam be, amit ide írtál.
Na küldtem még egyet.
Angel, hogyhogy nem indul el???[ Szerkesztve ]
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #11990 üzenetére
Látom. Faxom. Ezen a winyón nem indul el ez a szar. Tököm kivan. Ezért töltöttem egész délután.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Lehet, hogy mail cím szerint kellene keresni ?
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #11978 üzenetére
A fiam 10 percet játszott vele!
Kérdem én:
- No? Hogy tetszett?
- Hát... Apa! Én szeretem a CoD-to, szerettem a Mohát... de ez valahol átment a kettő között: a fos és a szar között!
Mondom én: Fiam... hogy beszélsz??
Gyerek: Te kérdezted a véleményem!Úgy be röhögtem, hogy még letolni is elfelejtettem a csúnya beszédért!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
Bammeg ,már annyiszor ígérted.....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Mennyire igaz az a mondás, hogy 1 bolond százat csinál...a baj, hogy én vagyok a bolond.
Nagy nehezen megvettem a böföt, most meg mindenki böfögni akarHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #11981 üzenetére
Found no matching user
ezt dobja ha a rád keresek
szerk.: én battlelogon belül kerestem, nem origin-en, mivel melóban vagyok. de gondolom ez a neved ott is. mégsem
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11977 üzenetére
Akkor keress meg.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11976 üzenetére
Nem látok ilyen kérést. Beregeltem a prémium kódot is, de az nem jelenik meg a játékok között. Ez nooormális ? Igaz, még tölti a LE-t.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11969 üzenetére
Majd igazolj vissza, Chalchihuitlicue vagyok.
-
albert8
veterán
Gyerekek ezt mindenkinek látni kell:[link]
Ez a legjobb review amit valha láttam
Jobb ,mint egy showder klubFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #11970 üzenetére
Én maradok egyelőre.
Svájci meg Van der:TEgnap én is emlékszem pl én tankert szedtem le igy, úgy szerencsétlenkedett ott mint egy sebesült giliszta... Egy heccsátot megérdemelt
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #11969 üzenetére
Ó köszi, fú, még az origin sincs feltéve, nemhogy a gém, szóval majd visszaigazollak 1x...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #11968 üzenetére
Küldtem egy Barát felvétele kérelmet Lackomester9-nek.
Pár embernek küldtem még kérelmet. Akiknek egyszerűbben volt írva a neve.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
-
Mappa
addikt
válasz @rglaaf #11965 üzenetére
A sima NME-re én is nyomtam vagy 5x
de így már értem miért van annyi furcsa nevű ember. rohadt bug
Svájci Úr - igen ezen én is meglepődtem, mert amikor utoljára próbálkoztam vele pár hónapja akkor kiírta, hogy a név foglalt. most meg ez a karbantartás nesze nekem
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Köszi.
Hát ez cumi. Nem lehet, hogy azért nem engedte, mert az már ki van adva ?
Már tölti lefele. Este talán már a saját accom fogom gyúrni !
Köszi Lacko a kölcsön accot és Tupának is mégegyszer, hogy megvette ! A zsé estére talán már ott is lesz.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #11963 üzenetére
BÖF3 LE - az a sima játék + az első DLC
Premium - az az összes DLC beleértve az is amit a LE adtak (ergo azt kétszer lesz meg)
tehát kell
ááááh már új néven vagyok - ejj de gyors volt .... ez mekkora copás
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
LOL
Amúgy kaptam két kódot:
Battlefield 3 LE
Premium Service Key:Mindegyik kell ?
-
Mappa
addikt
válasz @rglaaf #11957 üzenetére
1hét ? az szuper... jó lenne nem lenne foglalt a sima NME. már megváltoztatnám, de lehet kipingálom majd olyanra mint Winne-nek van
láttam, neked sikerült Sakál Úr
tupa - jó dolog ez, csak én nem játszom nagyon mással már
na bazdmeg mondom kipróbálom valami zagyvasággal, hogy arra is karbantartást ad be? ...erre
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11960 üzenetére
Ja.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #11959 üzenetére
Inkább Kedves Ferenc !
Amúgy AK_63D lett, mint az egyik Steames, de nem engedi megváltoztatni, karbantartás, stb. A Termékkód beváltásához kell majd beírnom amit Tupa vett és mindenki boldog lesz ?
-
LackoMester
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz v-paci #11955 üzenetére
A nagyja igen, nekem csak két játék kell belőle.
Mappa Leginkább csak valahová beregelhető és letölthető (PC Download) játékokat érdemes venni. Amit a képen látsz plusz a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 10 dollár volt. Néha nagyon jó akciók vannak.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz tupacamaru #11953 üzenetére
Hehe... az enyémbe is van ilyen. Megy BG-re thq csomag?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #11951 üzenetére
SwissArmyÚr
meglehet változtatni, de csak 1x ha jól tudom, ha nem majd valaki kijavít
tupa - az szép, lehet neki fekszek ennek az Amazonkodásnak. itt kollégáim is szét rendelik magukat. nálam mindig az ebay
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
-
v-paci
aktív tag
válasz tupacamaru #11949 üzenetére
Jah igen, Tupánál van az igazság köve (vagy mi). Ha rájönnek, hogy előre megfontolt módon, aljas indokból, kiskapukon keresztül éltél ezekkel az akciókkal, akkor törölhetik az amazon fiókodat, DE a beregisztrált kulcsokkal már nem tudnak mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Kaptyátok be ! Ha éhes vagyok, kurvára aggression tudok ám lenni ! Fasz ki van, hogy nem tom milyen néven regeljek ! Akkor át lehet írni a BÖF-ben a nevem ? Vagy csak a beregeltel tudok menni ?
Tupa: thx. Felfele vagy lefele kerekítettél ?
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #11947 üzenetére
nem hallottad, hogy a kosárjában van? ééécsdmáámeg !!!!!
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11947 üzenetére
Egyél bakker, megvan a kulcs 6600 forint volt kerekítve.
v-paci Szerintem érdemes beregelhető kulcsokat venni csak.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11946 üzenetére
Ennem kéne bakker.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11944 üzenetére
Csinálj egy Origin fiókot, mindjárt megveszem, már bent van a kosárban.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11939 üzenetére
Tupaaaa ! Akkor vegyél egyet légyszi nekem is ! Nem merek várni ! Aztán írj, hogy összejött-é. Valamikor be kéne regelnem Originen.
-
Mappa
addikt
Ja hogy nincs PP Amazonon? hát az gáz
Origin nélkül is megy a játék ha ezt kérdezed... épp szó volt pár napja itt is, meg a BÖF topikban, hogy valami dll kell kitörölni? én Originnel indítóm tehát ez a része engem hidegen hagy engem nem zavar. kis ikonként kelnt van óra mellett azt annyi semmit nem zavar.
ezen a néven fuccc?
Svájci Úr - én kódra tippelek, max a dvd tokot elküldik de lemez nem lesz benne, akkor elég ha lekaparja majd lefényképezi és elküldi.
v-paci - na ha meg csak kód, akkor az lenne a legkényelmesebb
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #11940 üzenetére
Nincs posta, csak kulcs... az akció meg addig van, amíg le nem veszik. Nem érdemes tökölni amúgy, ha kell ez neked
Mappa: Amazon != danih és tsai ruszki kulcs biznyiccel
Amazon vásárláshoz: csak kártya használható fizetésként, és számlázási címként kamu us címet kell megadni (mert ezekkel a nagyszerű akciókkal csak usákok élhetnek), lehetőleg olyan államból ahol nincs járulékos forgalmi adó. Én már pár hónapja egy Delaware-i hotelban lakom...
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Svájcinéger #11940 üzenetére
Ja látom, csak ma lesz akciós. Nem tom hol van Tanker. Írtam már rá Originen is.
-
Svájcinéger
őstag
Meddig van az akció amazonon ? Ha kettőt rendelünk, akkor postaköltség feleződik ? Plusz még Neked is el kell küldened ide, az megint + postaköltség.
-
tupacamaru
veterán
Nem lehet PP-vel fizetni szerintem. Én is bankkarival veszem.
Origin nélkül is megy vagy csak azzal? Ja, majd vegyetek fel barátnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #11928 üzenetére
LE az tartalmazta az első dlc-t is. amikor én vettem 1 éve akkor valami 13k lett volna a limited edition+ díszdoboz(talán?) így maradt a sima majd később megvettem hozzá "jó árasítva" a első dlc-t, majd fél évre rá a Premiumot itt aprón. kompletten 13k
úgyhogy bármelyiket is veszítek jelen állás szerint mind kurva jó árban van.. .vegyétek vigyétek izzon a PayPal
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
-
SipiBcs
őstag
válasz tupacamaru #11935 üzenetére
Majd eldöntik!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tupacamaru
veterán
válasz SipiBcs #11934 üzenetére
Plusz a belépő. És ha lesz még.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz tupacamaru #11932 üzenetére
Akkor cimbiknek az amazon az talán jobban megérné... ha jól sejtem!
Vagy elsétálnak erre a hétvégi dzsemborira és vesznek dobozosat 5500 Ft-ért!
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #11930 üzenetére
ha sokat mész tank-al akkor azt is tudod fejleszteni reaktive armor stb akkor nem lőnek ki olyan gyorsan mert 3 telitalálat kell
PSN:BiZzare_0 ️
-
tupacamaru
veterán
válasz SipiBcs #11929 üzenetére
Csak kulcsot ad. Ennyit még nekem is megért. Jah te az XBox-ost nézed, az dobozos. Én erről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz tupacamaru #11928 üzenetére
azt hiszem abban benne van az első dlc a back to karkand
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11924 üzenetére
Nekem tetszik tényleg ! Most nem azt mondom, hogy jó érzés, hogy sokszor halomra lőnek, de a konténeres mapokon már egész jó statjaim vannak. Ha nekiállok tankkal bohóckodni, akkor általában kilőnek mint a szart, de ez van. Most felmentem egy üres szeróra helizni, végül is megtanulható.
Tegnap is csak ámultam a hangokon, ahogy a robbanások meg vannak csinálva, ahogy elrepül a füled mellett egy rpg. Először toltam Metrón, ahogy a föld alatt is meg van csinálva a pálya, a fényviszonyok, kinn a szabadban hordja a szél a szemetet. Igényes ! Látszik, hogy van benne munka, nem egy összegányolt fos.
A ruszki oldalon még nehezen boldogulok, de a másik oldalon már vannak kiegészítők a fegyókra. Lacko egy fasza kis accot kap vissza, ha áttér.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
SipiBcs
őstag
Tényleg megy a BF3 akció az amazon.com-on! 30 dodó.... kérdés: ez dobozos vagy csak key? Ha dobozos, akkor mennyi a szállítási költség?
Melyik éri meg jobban? Az Origin vagy az Amazon?
Az Origin-en euro értelemszerűen és csak key...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #11926 üzenetére
A Battlefield 3 LimitedEdition mit jelent? Miben külömbözik a simától? Csak azért mert 2 kulcsot adott, egy LE-t meg egy Premium-ot.
-
LackoMester
addikt
Egyedül, hmmm.....hát hajrá.
-
busman
veterán
-
Winne
nagyúr
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11923 üzenetére
Hát ha neked is bejön akkor nem maradhatok le, Lackó-t meg itthagyjuk egyedül.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11922 üzenetére
Nesze Neked ! Te is áttérsz a sötét oldalra ?
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11921 üzenetére
Már vettem simát is, meg most vettem magamnak egy PremiumEdition-t. Csak ma lesz akciós amíg el nem fogynak a kulcsok.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #11920 üzenetére
Csak nem tom, hogy Tanker megy-e, mert haverjának is akar venni játékot. Kollégámmal meg tudnám vetetni amazonon. Elvileg.
Originen 30 ájró.
Ok Tupa. Miért ? Már hányszor vetted meg ?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11917 üzenetére
Most van az akció!!! 6600 az egész pakk!!! Ha kell akkor írj mert meg tudom venni még 1x.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #11918 üzenetére
Csak furi, hogy ott van mellette, hogy Standard, ami 33.66 Dodó.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #11917 üzenetére
Battlefield 3 Premium Edition: alapjáték + premium szolgáltatás (narancs csík van a borító tetején)
Battlefield 3 Premium: csak a premium szolgáltatás (arany felirattal van a premium)Amit linkeltél az a teljes csomag
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #11916 üzenetére
Hát tényleg alig tudtam elaludni emiatt. Gondoltam megkönnyítem a dolgod, ha már egyszer úgyis a földön fekszel, ne szenvedj annyit. Nem mintha Tanker nem darált volna le párszor, mikor próbáltak újraéleszteni.
Szerintetek ebben az alap game is benne van ? [link]
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
nah ki is lépek én ebből a baráti körből hát ilyet tegnap este noshar-on tdm-t toltuk és nem álltalkodtak a fekvő embert megölni,ez tűrhetetlen Angel szégyelld magad
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
Tényleg felettébb sok a debil: [link]
-
LackoMester
addikt
Az új Batman filmet ( A sötét lovag - Felemelkedés ) meg tessék megnézni mert nagyon fasza lett. Na jóéccakát.
-
Winne
nagyúr
Lehet, hogy volt már, de aki nem látta, az a csünakost nézze meg benne, az vadállat!
-
Takhanto
őstag
Én is be szeretnék lépni hozzátok játszani ha megoldható...Mi a teendő?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #11904 üzenetére
MA lesztek? végre van egy kis időm játszani
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #11889 üzenetére
Nah akkor Tankert megkérem.
Xandi: Tupa szerintem inkább autóversenyzik.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #11901 üzenetére
Hallod tupa a GTA 4 comlete-GTA SA- LAnoire kombó nem érdekel esetleg?
-
tupacamaru
veterán
Az Amazon-on holnap lesz akciós a BF3 Premium Edition, 30 $ lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest