- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Minden többe kerül,mint amennyit ér,ez sajnos így van,de néhány gyártó van olyan pofátlan,hogy az eleve túlárazott termékének az árát még feljebb srófolja. Ilyen az Apple,a Hifiman,az Ibasso (a Colorfly is,de ott legalább ki is munkálták a cuccost,hogy exkluzívnak hasson) stb.
Na most akkor már tudjuk,hogy a két hangchip piaci áron 200 (sőt,mivel nagy tételben rendelték,sztem cigánykodtak az áraból,szal ólcsóbb) . Az ampról én pontos infókat nem talátam,de mondjuk az is beszerzési áron 200 (nagy jóindulattal). Kijelző kb. 30 dollár,flash memó szintúgy,ház,anyag meg még a szükséges kiegészítők max 100. Tehát eddig kb, 600 dollárnál tartunk (ami sztem a valóságban inkább 400-500 körül van-maximum) ,de a lejátszó ennek a kétszeresébe kerül. Nem üzemeltet nemzetközi szervíz hálózatot az Ibasso,az oprendszer elavult,vélhetően a proci és és a gpu is stb.
Mi ez,ha nem pofátlanság?
Jókis Földi-Hamza? Hmmmmm. Mennyi álmatlan éjszakát okozott nekem.
Így viszont örvendek kolléga

MOD:rmaa teszteket tudsz küldeni az Ibassoról? Ha ott virít,akkor elismerem,hogy tud valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Formula-1
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VGA kibeszélő offtopik
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest