- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Igazad van, valóban. Ha van teendő, napirendi feladat, vagy bármi esemény a naptárban, akkor a névnapot már nem írja ki..... azért ez elég gáz így.
Van olyan naptár, ami képes több aznapi teendőt, feladatot kiírni a csempére, esetleg a záró képernyőre?
Bekarikáztam azt a bizonyos 2 nyilat, ami jelzi ezek szerint az üzközést.
-
Clemi
veterán
A szinkronizálás megvolt, így a naptárba belépve már látom a névnapokat, de a csempén csak ferdén 45 fokban egymással szembenéző két nyil van, a zárolási képernyőn meg semmi, mármint a névnapokból, mert a dátum és egy holnapi teendő, az akku állapot, és a sms ott van.
Csináltam egy újraindítást de semmi változás. -
Clemi
veterán
Köszi, és igen így már megjelennek a névnapok a hotmail naptárban. Erre az előfizetéses módszerre, meg egyáltalán a beírandó url-re soha az életben nem jöttem volna rá. Egyáltalán miért nincs ez valahol dokumentálva a Microsoft oldalán, vagy van valahol csak én nem találtam meg? De egyáltalán miért kell a google névnapi kalendárt használni egy Microsoft oldalon? Nem szégyen ez egy kicsit a Microsoftnak? Nem mintha bajom lenne egyébként bármelyik céggel, csak éppen egymás konkurensei.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tök jó ötleteket lehet kapni, inspiráló
Van viszont amit nem tudok összehozni, ez pedig két dolog.
1.) A naptár csempére és a záró képernyőre nekem sehogy nem akarja kitenni a névnapokat, pedig be van jelölve, hogy a google naptárból is szinkronizáljon, és ott be van kapcsolva a névnap és a hétszám kijelzés. Néhány dolgot meg is jelenít a google naptárból de csak a beírt teendőket, de abból is az egésznapost már nem. Nektek mi teszi ki a naptárra a névnapokat?
2.) Láttam több helyen azt a bazi nagy órát csempén. Az melyik alkamazás, mert a weather flow nekem nem tesz ki órát.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged