Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Semmit nem írtál az első két pontban, ami bármennyire is ellentmondana annak, amit én írtam. Ellenben abszolút nem igaz, hogy nincsenek állami milliárdok mögötte: [link] [link]
Lehetnek akármilyen szakemberei, semmit nem csinálhatnak, ha nincs miből. És persze mindez rendben is van, mások is így csinálják, csak azok nem szokták ilyen sűrűn tagadni, meg nem hazudnak állandóan (felesleges módon, hisz publikus adat mindez)."3. Nem kapott aputól dollárszázmilliókat (már csak azért sem, mert neki sem votl egyetlen dollárszázmilliója se, sőt, dollártízmillója se, most van neki kb. 2,5 millió dollárnyi vagyona, amivel a magyar top 100-ba (de jó eséllyel a top 1000-be) se férne be)."
Ebben viszont igazad van, Trumppal kevertem össze (nem nehéz sajnos), ő kapott több száz milliót az apjától (kezdetben legalább 140 milliót, mai árfolyamon; később már 400+ millió volt ez az összeg).
Musk hasonló "ajándékai" még nem kerültek napfényre. Az viszont nyilvánvaló, hogy milliomos a családja, sok évtizede az, és ő is részesült ebből, egészen addig míg nem lettek profitábilisak a cégei, nem olyan túl rég.
A legendát mindennek az ellenkezőjéről csak a szektások hiszik el, remélem nem tartozol közéjük, nagyon nagy és szomorú pálfordulás lenne. -
doooo
veterán
"Azért nehéz nem látni a korrelációt."
"... a kormány sok milliárdos megbízásai/támogatásai, illetve a siker között."
vagy
"... a számos és számtalan fantasztikus szakember, és a siker között."
vagy
"... a kezdeti, aputól kapott dollárszázmilliók, és a siker között."
Kétségtelenül így van. -
doooo
veterán
válasz
szmörlock007 #8 üzenetére
Határozza a lóf@szt. Na meg ne vegyük egy kalap alá a két céget, Musk ide vagy oda; abszolút másképp működnek (és egyik sem azért működik, mert ő a többségi tulajdonos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest