Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
Blackmate
üzenetére
Nem, én sima egyetemi infós voltam Miskolcon, síkhülye vagyok a villanyhoz. De jöttek át hozzánk villanyosok negyedéven. Szerintem jó vásár az 5 év alatt 2 diploma. Utána meg ha telik rá és/vagy érdekel (vagy csak gyűjtöd a diplomákat), akkor még egy közgáz is belefér +2 évért.
Ja, és nagyon szép az infós gyűrű, már csak azért is megéri.
[Szerkesztve] -
-
steve@prhw
őstag
Én távoktatáson nyomom az egyetemi kiegészítőt (fősulis infó-mérnöktanárim van) meló mellett, csak olyan melóhelyet kell találni, ahol ezt ''elnézik'' (és ahol félre tudod tenni a 120eHUF-os félévenkénti tandíjat
). Én pl. nem bántam meg, hogy belekezdtem, egy egyetemi diploma (Veszprémi Egyetem) azért kicsivel többet ér a SZIF-es infósnál... És normálisabb a tanárok hozzáállása, tanulok nem elavult szakmai dolgokat is, párhuzamosan meg nő a gyakorlatom a munkahelyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest