- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Nimrod
addikt
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Hoppá, majdnem egyszerre, ezért nem vettem észre. Sorry.
A képek már jók, ezt linkelem is oda. -
Bocs, de te nem a [link]elt topikhoz tartozó cikkben is leírt Multimédia napról írsz?
Csak mert akkor elég volna egy topik is...
Mellesleg a képek nem jönnek be. -
Nimrod
addikt
Időközben képfeltöltés megadta magát, remélem idővel helyrejön és látható lesz minden kép.
Bizsu stand:
Ebből kettő is volt. Új hóbort, hogy színes üveggel meg mindenfélével feldíszitik potom 100 ropi körül mobilunkat, aztán villoghatunk vele. Csak nehogy egy Vertu mellé tegyük...
[link]
[link]
[link]
[link] -
Nimrod
addikt
Régen jártam mindenféle expófélékre, most megint nekiláttam, de most már fényképezőgéppel. A képek minőségeit nézzétek el, egy alap digi fényképezővel ennyi.
Ma a T-Mobile tartott egy Multimédia napot egyik üzletében. Kicsit az egésznek olyan szaga volt, hogy mindent ide kis helyre, ti meg mosolyogjatok.
Mac stand:
A ''stand'' szó itt egy asztalnyi helyet jelentett, egy kivéletellel (nevetséges, de nem a Mac volt az a kivétel).
[link]
Új töltési csatolójuk van, mágneses, így nem csúszik ki olyan könnyen mint ahogy én azt gondoltam.
[link]
[link]
Gyakorlatilag ennyiből állt a Mac stand:
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest