- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
De van erre a közvetlen élményre valamiért szükség? (Amúgy ha rossz helyre születtél, ma is megkapod rendesen.) A hulla látványa nélkül is átjön, hogy mennyire nem számít semmi, amit fontosnak hiszel, mennyire öncélú az egész. Mikor a nemrég meghalt ismerősöd/rokonod cuccait leselejtezed, amiket valamiért ő elrakott, dolgozott rajta, stb. Eltakarítod az élete nyomait a világról, huss... Na most hogy még lehangolóbb, már-már gúnyos legyen a dolog, lehet azzal is szembesülni, mikor vki akár valami triviális dolgoban hirtelen meghal (pl. nem figyel és fejbevágja a busz visszapillantója... WTF), de nem tudom segít-e bármit.
-
Alusky
senior tag
Mivel drága már csak a gazdagabbak csinálnak koporsós temetést, megy mindenki krematóriumba, onnan meg fel a szekrény tetejére.
A halál meg persze nincs már velünk, nem fekszenek hullák az utcákon, mint a középkorban, meg nem hal ki a fél család 10 évente. Ez számít normálisnak, hogy alig találkozunk vele. A kisállattartásban meg rohadt nagy potenciál van, így robotika, IT terén is, csak megfizethetővé kell tenni az átlagnak is. Lenne lóvém biztosan beszállnék egy ilyen projektbe. Két legelső lépés a kinézet természetesebbé tétele és a megfizethetővé tétel, utána lehet az emlékfelprogramozással foglalkozni. Én lennék a következő kib#szott Elon Musk. Muhaha MUHAHA
Ha mégse én vagyok akkor se aggódom, van épp elég őrült nagyhatalmú zseni aki megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest