Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre felszálltam a MDmot nagykereki járatra, fantasztikus volt!
Habár a menetrendje miatt nem gyorsult jobban és a végsebessége 60 Km/h-ig tart.
Másik fórumon írta nekem, hogy érdemes benézni a 108-as járatra, ott jól tud gyorsulni. Valamint gyorsvonattal utaztam oda-vissza Debrecenig, azon van a V43. Működik a GPS navigáció utazás során, azt mondanám hogy a MSTS nem adja vissza az élethű gyorsulást és fékezést. Valódi világban nagyon jól tud gyorsulni és fékezni.
Át kéne iratni néhány szkript sorokat... 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Habár a menetrendje miatt nem gyorsult jobban és a végsebessége 60 Km/h-ig tart.
Másik fórumon írta nekem, hogy érdemes benézni a 108-as járatra, ott jól tud gyorsulni. Valamint gyorsvonattal utaztam oda-vissza Debrecenig, azon van a V43. Működik a GPS navigáció utazás során, azt mondanám hogy a MSTS nem adja vissza az élethű gyorsulást és fékezést. Valódi világban nagyon jól tud gyorsulni és fékezni.
Át kéne iratni néhány szkript sorokat...