Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
karantÉN
üzenetére
Hali!
Egyelőre ez a négy kombináció van.
Külön rendelhető akksit nem láttam az ebay-en,a magasabb kapacitású akksis verzó csak egyben rendelhető,de drágább,és úgy láttam.ott is ellátási gondok vannak(aug4-8-at igérnek szállítási határidőnek,és kevés az eladó is(szokatlanul kevés az USA-hoz képest-valószínű.ott is hiánycikk)
Nyugi,pár hónap és ha rendeződik a kereslet/kínálat viszony,lesz fűzöld,citromsárga,tengerkék,stb,de nem most...
-
Hedwig
tag
válasz
karantÉN
üzenetére
Én személy szerint még nem láttam sehol hat cellás akksit a windhez magyar weboldalon.
A "másik" kérdésbe belejavítanék. Nem három, hanem négy "színben" inkább azt írom, hogy designban kapható. A negyedik a Wind for Love, amitől egy pár embernek heroltja van itt a fórumon
, de akadt olyan is aki azt, mondta, hogy miért nem rózsaszínű rajta a szivecske.
(ha jól emlékszem) 
-
devians
tag
válasz
karantÉN
üzenetére
Kérdéseidre nincsen válasz. Ezek a specifikációk még a jövő zenéjét képezik.
Ejh, de szépen írtam.
Szóval találgatások vannak. Létezik 6 cellás. Csak nem nálunk.
Nem lehet tudni, hogy külön lesz-e. De valószínüsíthető, hogy igen.
Nem 3 szín van, hanem 4. Van egy csinos mintás is.
)
Olvass vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest