Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Helló
Én is ugyanilyen célokra néztem ki, ugytűnik megtalálta a célközönségét a kicsike, mi vagyunk a gyártó álma. Kérjünk csoportos kedvezményt
Nekem van egy 15-ös hp-m és 3,5 kg...Ha utazom, a vállamról ennyit
De eladni nem érné meg, (meg se vennék), majd öcsém megkapja, annyira nem rossz kis gép, bár öreg (P4, 2,4gh 30gb HDD,256 ram (kéne még bele..)osztott video, nuku akksi. 5 éves...velem végezte az egyetemet, megbízható kis gép, csak egy dög
)
Otthonra van erős asztali, a wind meg beférne a táskáimba (többnyire-éljenek a női cuccok). Ha lenne már, én rohannék venni, bár jobb hogy még nincs, igy kicsit többet megtudok róla, hogy mibe ugrom bele. Várni nem szeretnék sokat, elsősorban már nyárra kellene
Akksit meg majd veszek neki ha lesz nagyobb.
Oprendszernek meg kinéztem az ubuntu netbook remixet (vagy valami ilyesmi neve van) kiváncsi vagyok milyen lesz. Szerintetek?Jöhetne már, mert tegnap lediplomáztam, nemis akárhogyan, és kényszerem van megajándékozni magam
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Analóg fényképezés
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Dell asztali gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 27% 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De eladni nem érné meg, (meg se vennék), majd öcsém megkapja, annyira nem rossz kis gép, bár öreg (P4, 2,4gh 30gb HDD,256 ram (kéne még bele..)osztott video, nuku akksi. 5 éves...velem végezte az egyetemet, megbízható kis gép, csak egy dög
)
Akksit meg majd veszek neki ha lesz nagyobb.