- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
De jó lenne ha gondolkodnál mielőtt mindenkit hülyének kiáltasz ki, akinek más a fontos mint neked...
Kezdjük azzal, hogy a wind (meg az eee) típusú gépeket az emberek zöme nem első gépnek veszi, vagyis nem azon akarunk játszani, filmet kódolni meg hd filmet nézni...mert azt megteszem az asztali gépen, amihez van hd monitor (meg duplamag és 4giga ram, meg 5.1 meg ezer csatlakozó ha akarom). Az umpc-t azért veszem, hogy bedobhassam a táskámba és vihessem magammal, netezhessek és dolgozhassak vele útközben ha szükséges (pl 3 órás vonatút). Vagy, képzeld, van olyan ember is, aki szinte kizárólag netezésre, szövegszerkesztésre használ egy gépet, neki minek a sokmag meg a felesleges sallangok, ha csak nem villogni akar hogy nekem ilyenem is van...sokszázezerért. Ő döntése...
Nekünk a fő követelmény: legyen kicsi, könnyű és bírja sokáig az aksi...mint ezt már előttem is mondták. A konfig meg tökéletesen elég a felsorolt feladatokra.
Én is néztem duplamagos, 2 gigás, másfél kilós 12 colos subokat 300ezer+-ért. Aztán mérlegeltem mire is használnám útközben. És jé, de hülye vagyok, arra jutottam, hogy amíg nem nyertem a lottón, addig simán megteszi nekem a harmadannyiba se kerülő, de ugyanúgy kicsikönnyű, gyengébb konfig. Ha meg Witchert akarok játszani, hát azt majd nem a vonaton, 10"-on ölbegéppel...
Ez persze csak az én szerény véleményem. 
Szerk: oks, ha az asztaliról beszéltetek az más, énis kérek elnézést

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Interactive Brokers társalgó
- Konteó topic
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez persze csak az én szerény véleményem.