Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
megoldódott a probléma de ilyet még nem láttam

behoztam melóba megnézzem más tápegységgel, azzal kikapcsolt, megnéztem saját tápomat más gépbe, az is jó. össze raktam megint a kettőt és jéé kikapcsolt... de otthon mind a billentyűzetem mind az egerem usb-s melóba meg nem gondoltam hátha vmelyik ébren tartja az alaplapot az a baj. hát ez s jött be mióta megsétáltattam a gépet minden tökéletes és kikapcsol a gép ahogy kell....

-
butch3r
senior tag
sziasztok!
vettem egy p45 neo3 fr lapot, és kiválóan működik eltekintve attól hogy nem kapcsol ki. szabályos leállítás után a monitor kikapcsol, billentyűzet nem reagál a gép mégis megy, ventik stb. csak pwr gombot hosszan nyomva tartva kapcsol ki (windows következő indításnál nem szól hogy az előző leállás sikertelen volt).
valaki tapasztalta már? ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest