- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #17905 üzenetére
Ennyit róla, nem tudok mit mondani. Én már vagy 30 laptopba raktam ramot. Nem kell állat módjára csinálni meg temérdek yt videó van. Amúgy ha látnád indiaiak hogy csinálják. Körömmel alányúl azt feltépi a műanyag aljat
És mégse törik ropira...
-
válasz
eladogeppc #17903 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani látni kéne, hogy mi lehet.
-
válasz
eladogeppc #17900 üzenetére
így van. Ezt a maszlagot, hogy nem bővítheted, csak a boltokban mondják, hogy jól lehúzzanak. Persze ha abszolút nem értesz hozzá, netán béna az illető, akkor inkább ne. Pl rossz helyre csavarsz be hosszabb csavart és kinyomja a burkolatot, akkor megüt a guta, vagy csak rosszul feszegeted és megkarcolod netán eltörsz valamit... Senkinek sem hiányzik. De azért nem megoldhatatlan. Sok indiai videót amit nézek kiszedik a csavarokat egy helyen körömmel alányúl azt úgy lefeszíti az egész burkolatot, hogy csak repül. hogy nem törik ripityomra azt nem értem, de ez van..
-
válasz
eladogeppc #17898 üzenetére
Az MSI nél a a Cyborg 14 ben már lehet váltani illetve ki lehet kapcsolni a dedikált GPUt.
Az MSI notik alján van ugyan matrica, de az EU törvények értelmében már nem jár garvesztéssel ha átszakítod és bővíted pl rammal. Lenovónál anno megkérdeztem hogy is van ez a téma és annyi volt a válasz, bővłtsd nyugodtan, csak ha mondjuk közbe felszúrod az alaplapot, nem fogják megcsinálni. Ennyi lényegében. Ésszel és óvatosan kell és nincs para. Amúgy igen MSI gépekben nincs MUX switch... -
teptep
senior tag
válasz
eladogeppc #17896 üzenetére
Szia!
A hűtéssel kapcsolatos fent linkelt hozzászólásom ment a levesbe
Linkelek akkor másikat: [#183157]
Itt az látszik, hogy a 2 ventis LOQ 95, az 1 ventis THIN pedig csak 45W-ra hajtja ki a dedikált videót. Ennek megfelelően kevésbé melegszik, kisebb hűtési rendszer is elegendő neki, de természetesen így a játék teljesítménye is sokkal kisebb.
MSI gari: Én anno az Albacomptól kértem és kaptam megbontási engedélyt a bővítéshez.
Aztán egy fórumtársunk bedobta ezt: [#50409]
Akkor ez lenne az új szervíz(?): https://www.cszerviz.hu/msi-markaszerviz/
El lehet érni őket email vagy chat. Meg kell kérdezni. Majd mesélj -
teptep
senior tag
válasz
eladogeppc #17894 üzenetére
hűtés: [#183192]
vélemény: [Laptopmedia.com]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest