- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
BluEyes #9263 üzenetére
Nyugalom, érthető az idegességed, de a '96 is utalhat valamire tehát ilyen koromban még én sem nagyon voltam otthon a fórumozásban, de ami késik nem múlik és mostanság időm is van rá. Szerintem bence1996 olvasd el a Szabályzat-ot!
-
L@co
aktív tag
válasz
BluEyes #4267 üzenetére
Köszi. A BIOS-ban az AHCI -t kellett letiltani. A videokártya kicsit gyengének tűnik. X3100-nak sztem nem 3166 pontot kéne elérni a 3D Mark 2001-ben 897-et meg 3D Mark 2003-ban. CS 1.6 is beaggat ha olyanja van. Most ugye 64bites a memóriavezérlő (1*1024MB). De ha 2 memória lenne benne akkor 128 bites lenne a memóriavezérlő, és azt használná a videókárya is, ugye? Ezzel mennyivel lenne gyorsabb?
-
GSRrider
csendes tag
válasz
BluEyes #4099 üzenetére
Köszi.
Már próbáltam ilyen integrált telepítő lemezt készíteni.
Mikor elindítanám ezt az nlite-1.4.1.installer-t, akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy:
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "Bezárás" gombra.Mi lehet a baj?
-
Batmause
tag
válasz
BluEyes #3147 üzenetére
Hali,
most gyorsan megnéztem. Nem nem látja, nincs fenn az eszközlistában. Rákerestettem, de nem találta meg.A BlueSoliel használatakor viszont látta a BT-modemet, de azzal a progival nem tudtam bekapcsolni. Esetleg el tudjátok mondani hogyan használjam a progit?
Más tippetek van?
Plz, S.O.S.!
-
Batmause
tag
válasz
BluEyes #3147 üzenetére
Hali,
most gyorsan megnéztem. Nem nem látja, nincs fenn az eszközlistában. Rákerestettem, de nem találta meg.A BlueSoliel használatakor viszont látta a BT-modemet, de azzal a progival nem tudtam bekapcsolni. Esetleg el tudjátok mondani hogyan használjam a progit?
Más tippetek van?
Plz, S.O.S.!
-
[KGR]
tag
válasz
BluEyes #2939 üzenetére
Ha kicsit belegondolsz, a cikk minket igazol:
''beállítja ezek alap működési módját -- órajelek, feszültségértékek, protokollbeállítások stb''
Nem lehetséges, hogy egy xp-nek és egy vistanak más protokolbeállítások, más indulási paraméterek, más IRQ kiosztások kellenek?
Bocsi..lehet, hogy kicsit elavultak voltak az információim a biosról.....én még az őskorban kezdtem Dos operációs rendszerrel...elnézést kérek.
u.i.: Én már csak ilyen aranyos vagyok. ;)
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
válasz
BluEyes #2934 üzenetére
Én is kontrázok!
4db BIOS járt már a gépemen, és bizony hogy nem egyformán viselkednek azonos operációs rendszer (XPsp2) alatt sem.
Van olyan amelyikben, gomb funkció(k) tűnnek el teljesen, és van olyan, amiben hardverelem is. ...Érdekes, hogy az esetek 90%ban a Bluetooth megy haza (szoftveresen) elsőnek.
Brutálisan szar biosokat ír az MSI de, ahogy a nemzetközi fórumukat olvasom, nem csak noteszhez. ...Még betának is alig nevezhető hulladékokat is publikálnak. (L745höz a v7.08 kb. 3 napig volt letölthető, ...részvétem azoknak akik megtették.)
[Szerkesztve] -
[KGR]
tag
válasz
BluEyes #2934 üzenetére
Bocsi, de ez nem így van.
A bios az operációs rendszerek alapvető kiszolgálója és szerintem nem mindegy, hogy bizonyos szolgáltatásokat milyen módon ad tovább a rendszernek. Mivel a vistaban sok driver más elven működik, ezért más és más információkra van szüksége a biostól.
Ha igaz lenne az, amit te írtál, akkor az az jelentené, hogy a bios önmagában egy operációs rendszer lenne. A boot kérdésről meg annyit, hogy ha jól tudom, a winchestereknek van csak boot sectora..a biosnak nincs....az csak utasítást ad, hogy hol keresse a boot szekciókat...meg amúgy is..a telepítőkészletek BOOTos DVD-n jönnek ki..
Ha nem értesz valamihez, ne kezdj el okoskodni, mert nem szép dolog...főleg ne ilyen stílusba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged