Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Noda10

tag

válasz Kumite #5198 üzenetére

én is osztani tudom csak a véleményt midnenben, pl a shift furcsa helyzete nekem egy windows reintstallt igényl, mert elcsesztem miatta a kalibrálást :D
    kinézetre nagy sztori. ugye még nem láttam csak képeken a gépet, de ott is full feketében. nem volt usbs egerem, hát még vásárlás előtt irány a mediamarkt, venni egy egeret. nézelődtem kinéztem egy fogásra király egeret, ami mondjuk full fehér. mondom mind1, nem kinézetre megyek. épp venném el a polcról mikor látom hogy van belőle egy szürke fekete változat. modnom ez még jobb lesz. utána notivvásárlás, és mind az egérnk mind a notinak az alja szürke, fentebb fekete. mondom király. de ez még cska a fele volt. beüzemelésnél látom hogy midnenhol kéken voilágít a noti, aholé valamilyen led van... bedugom az egeret: ugyanaz a kék. mintha ezhhez a notebookhoz gyártottákl volna ezt a színösszeállítású egeret... :D

téjékotató tényleg nem volt, kábé csak annyi, hogy hogy kell az aksit kivenni meg hasonló kézzel fogható dolgokról írt...

Teljesítményről: bár mint mondtam, valami nem stimmelt a mobility modderrel módosított ATI driverrel, mert az egyetlen játék amit eddig felraktam az a Heroes 5 kiegje volt és ez hibaüzenetet írt ki néha, de nekem lassab volt ez a gép, mint egy 6600GT és a64 3000+ kombó. de modnom ez lehet hogy csak valami hiba miatt, mert kábé egy szar celeron acer intel GMA 950 videokártyával futtatta így a sima heroest, aminek nem sokkal kevesebb a gépigénye. nehogy már egy klasszisokkal jobb gép így égjen...

Új hozzászólás Aktív témák