Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyemipapa

senior tag

Üdv MSI fanok ;-)
    Én több mint fél éve vagyok birtokosa egy VR610x-217HU notinak, és megosztom Veletek a tapasztalataimat, bár nem tudom, ez a tipus mennyire ismert és elterjedt e körökben.
    Procija Sempron 3800+, és 2 giga ram van benne, vásárláskor rakattam bele a másodikat.Kamera, blutusz nyista.Wlanja tuti, itthoni routeremmel kifogástalanul kommunikál a 10 Megabites neten. Rögtön 32 bites Vistát toltam fel rá, azóta is az van fent, élményindex videokarija miatt 3, de aeroval együtt is szépen hasít. Mióta meg van, átlagban napi 5-6 órát megy, soxor éjszaka is, torrentból kifolyólag. Nekem atombiztos, fagyásom nem volt még. Igaz, otthoni gépként használom, nem hurcolászom, még nem tette ki a "lábát" a lakásból.Régebbi játékok szépen futnak, pl. MOHAA. Procija max 63 fokra melegszik fel, vinyó 40-re.
    Persze a klasszikus ventizörgés már 2 hónap után jelentkezett, azóta is rapszodikusan előjön, pedig már mindent kipróbáltam, venti kiszerelés, kifújás stb.
    Boltban RAM bővítés miatt eleve feltépték a garimatricát, raktak rá másikat, de azt meg gyönyörüen le tudtam operálni, és félretettem inséges időkre, így a hátlapot bármikor levehetem büntetlenül.
    Szervizbe az ismert okok miatt csak nagyon durva esetben vinném, sajnos belevaló ventillátort viszont sehol nem tudtam beszerezni hozzá, pedig nem kellene az egész heat-pipe, csak maga a pici fekete venti, de egyik sem kompatibilis, amiket ajánlgattak.
    Szóval eddig, leszámitva a ventit, maximálisan elégedett vagyok vele, pedig gyötröm rendesen. Röviden ennyit, kérdésre szivesen válaszolok, és örömmel veszem mások véleményét is, elsősorban erről a tipusról.

Új hozzászólás Aktív témák