Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
Üdv MSI fanok ;-)
Én több mint fél éve vagyok birtokosa egy VR610x-217HU notinak, és megosztom Veletek a tapasztalataimat, bár nem tudom, ez a tipus mennyire ismert és elterjedt e körökben.
Procija Sempron 3800+, és 2 giga ram van benne, vásárláskor rakattam bele a másodikat.Kamera, blutusz nyista.Wlanja tuti, itthoni routeremmel kifogástalanul kommunikál a 10 Megabites neten. Rögtön 32 bites Vistát toltam fel rá, azóta is az van fent, élményindex videokarija miatt 3, de aeroval együtt is szépen hasít. Mióta meg van, átlagban napi 5-6 órát megy, soxor éjszaka is, torrentból kifolyólag. Nekem atombiztos, fagyásom nem volt még. Igaz, otthoni gépként használom, nem hurcolászom, még nem tette ki a "lábát" a lakásból.Régebbi játékok szépen futnak, pl. MOHAA. Procija max 63 fokra melegszik fel, vinyó 40-re.
Persze a klasszikus ventizörgés már 2 hónap után jelentkezett, azóta is rapszodikusan előjön, pedig már mindent kipróbáltam, venti kiszerelés, kifújás stb.
Boltban RAM bővítés miatt eleve feltépték a garimatricát, raktak rá másikat, de azt meg gyönyörüen le tudtam operálni, és félretettem inséges időkre, így a hátlapot bármikor levehetem büntetlenül.
Szervizbe az ismert okok miatt csak nagyon durva esetben vinném, sajnos belevaló ventillátort viszont sehol nem tudtam beszerezni hozzá, pedig nem kellene az egész heat-pipe, csak maga a pici fekete venti, de egyik sem kompatibilis, amiket ajánlgattak.
Szóval eddig, leszámitva a ventit, maximálisan elégedett vagyok vele, pedig gyötröm rendesen. Röviden ennyit, kérdésre szivesen válaszolok, és örömmel veszem mások véleményét is, elsősorban erről a tipusról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest