Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A PC-s piac alakulásához en bloc Magyarországnak semmi köze nincs, nem hogy pár tiltakozónak (én amúgy veletek vagyok). Az sokkal inkább meghatározó, hogy Average Joe és Günther mennyi pénzt hajlandó kipengetni, hogy a 2 éves, 3-4000 dollárért/euróért vásárolt elavult konfigját kicsit megújítsa.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
E.Kaufmann
veterán
Én örültem, pláne ITX lapon a Wifinek, az a poén, hogy még upgradelhető is (egy fémdobozban egy "standard" laptop kártya), az AC-s kártyát AX-esre cseréltem (intelAX210, a 211 nem lesz jó, csak intel lapban!!!) csak nagyon óvatosan kell leválasztani az antenna csatlakozókat, mert marha sérülékenyek és utána mehet a hajsza, honnan szerezz ilyeneket, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- One mobilszolgáltatások
- Dollármilliárdokért vesz egy kritikus AI-összetevőt a Marvell
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- hcl: Mér' nem mér?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest