- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A PC-s piac alakulásához en bloc Magyarországnak semmi köze nincs, nem hogy pár tiltakozónak (én amúgy veletek vagyok). Az sokkal inkább meghatározó, hogy Average Joe és Günther mennyi pénzt hajlandó kipengetni, hogy a 2 éves, 3-4000 dollárért/euróért vásárolt elavult konfigját kicsit megújítsa.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
E.Kaufmann
veterán
Én örültem, pláne ITX lapon a Wifinek, az a poén, hogy még upgradelhető is (egy fémdobozban egy "standard" laptop kártya), az AC-s kártyát AX-esre cseréltem (intelAX210, a 211 nem lesz jó, csak intel lapban!!!) csak nagyon óvatosan kell leválasztani az antenna csatlakozókat, mert marha sérülékenyek és utána mehet a hajsza, honnan szerezz ilyeneket, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest