- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A PC-s piac alakulásához en bloc Magyarországnak semmi köze nincs, nem hogy pár tiltakozónak (én amúgy veletek vagyok). Az sokkal inkább meghatározó, hogy Average Joe és Günther mennyi pénzt hajlandó kipengetni, hogy a 2 éves, 3-4000 dollárért/euróért vásárolt elavult konfigját kicsit megújítsa.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
E.Kaufmann
veterán
Én örültem, pláne ITX lapon a Wifinek, az a poén, hogy még upgradelhető is (egy fémdobozban egy "standard" laptop kártya), az AC-s kártyát AX-esre cseréltem (intelAX210, a 211 nem lesz jó, csak intel lapban!!!) csak nagyon óvatosan kell leválasztani az antenna csatlakozókat, mert marha sérülékenyek és utána mehet a hajsza, honnan szerezz ilyeneket, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged