- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A PC-s piac alakulásához en bloc Magyarországnak semmi köze nincs, nem hogy pár tiltakozónak (én amúgy veletek vagyok). Az sokkal inkább meghatározó, hogy Average Joe és Günther mennyi pénzt hajlandó kipengetni, hogy a 2 éves, 3-4000 dollárért/euróért vásárolt elavult konfigját kicsit megújítsa.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
E.Kaufmann
veterán
Én örültem, pláne ITX lapon a Wifinek, az a poén, hogy még upgradelhető is (egy fémdobozban egy "standard" laptop kártya), az AC-s kártyát AX-esre cseréltem (intelAX210, a 211 nem lesz jó, csak intel lapban!!!) csak nagyon óvatosan kell leválasztani az antenna csatlakozókat, mert marha sérülékenyek és utána mehet a hajsza, honnan szerezz ilyeneket, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest