Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A PC-s piac alakulásához en bloc Magyarországnak semmi köze nincs, nem hogy pár tiltakozónak (én amúgy veletek vagyok). Az sokkal inkább meghatározó, hogy Average Joe és Günther mennyi pénzt hajlandó kipengetni, hogy a 2 éves, 3-4000 dollárért/euróért vásárolt elavult konfigját kicsit megújítsa.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
E.Kaufmann
veterán
Én örültem, pláne ITX lapon a Wifinek, az a poén, hogy még upgradelhető is (egy fémdobozban egy "standard" laptop kártya), az AC-s kártyát AX-esre cseréltem (intelAX210, a 211 nem lesz jó, csak intel lapban!!!) csak nagyon óvatosan kell leválasztani az antenna csatlakozókat, mert marha sérülékenyek és utána mehet a hajsza, honnan szerezz ilyeneket, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Horgász topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest