- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Az egy másik tészta. Fejleszteni kell, haladni a korral is kell. Ez visz valamivel előre (?
)
még ha most nem is látni pl. a DDR5 létjogosultságát ez épp így volt minden váltásnál, nem újdonság hogy az elején marha drága a RAM.
Na de az alaplap???
A B450-eknél a közép valahol 35-55 ársávban mozgott.
Most meg 100e?
Ezt nem lehet a forint gyengülésével magyarázni. Sem az inflációval.Amúgy PCI-E 5.0 is látszólag felesleges főleg, hogy a 4.0 gyakorlatilag alig jelent meg és már most szinte kukázható. (alaplapi szinten már elavult)
A sebessége meg nyilván van olyan terület ahol jól jön. Úgyhogy nem ezzel van a baj, jöjjön fejlődjön..... hanem, hogy az 5.0 úgy fog melegedni mint a fene és a sebességben ezért igencsak megkérdőjelezhető, hogy megéri-e? Meg még sokkal drágább lesz bárminél amit eddig láttunk.Mint mondtam ezekben a mostani árakban nem racionalizmust érezni vagy, hogy a fejlesztést fizetnénk ki hanem egy +50% "hátha megveszik ennyiért is mint nemrég mikor bármit bármennyiért adhattunk" idea tükröződik.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
Hun'reeth
őstag
Őszintén szólva nem értem ezeket az árakat.
Olyan mintha a gyártók megpróbálnák fixálni és ráerőltetni az emberekre azt az óriási árrobbanást ami volt de immár nem indokolt! Hozzászoktatni az embereket, hogy minden 3x annyiba kerül.
Pedig biztos, hogy a gyártási költségek nem nőttek ilyen arányban.Én egész konkrétan protestálni fogok, kenjék a hajukra. Ilyen áron nem veszek lapot ha meggebednek, akkor se. (na nem mintha ez őket zavarná)
Amíg működik a kb. 38e -ért vett B450-em azzal elleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest