- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weaver
senior tag
válasz
Hun'reeth #41 üzenetére
pontosan, ahogy mondod. de ha sokan (remélem) gondolják így, hogy protestálnak, az majd zavarja őket. másfél éve vettem az asus b550 lapomat kb 30000ért.
idővel a ryz5 5600 -> ryz 5800x3d, és 16gb -> 32gb fejlesztést meglépem, mire nem lesz elég? vga-kat meg cserélgetem lépésről lépésre használtan (most 1660Ti -> 6600XT az elképzelés). ha az árkülönbözeteket nézem, ezek nem kifizetethetlen összegek, és van egy jó középkat gépem. -
Chaser
legenda
válasz
Hun'reeth #44 üzenetére
7xxx árát már brutálisan lecsökkentették, jöhetnek a lapok is : )
fanti
ha bedöglene a lapod és nem tudnak pontosan ugyanolyat adni, nem vagy köteles elfogadni, kp vissza
mondjuk attól még am4 napod nyilván nem lenne
mondjuk addigra már bőven kiforrják magukat a bios-ok is, esélyesen ezek az árak lentebb fognak menni lapok terén, ddr5 is biztos jóval olcsóbb lesz -
fanti
addikt
válasz
Hun'reeth #41 üzenetére
Jómagam is éppen így látom a dolgokat.
Idehaza 3 db asztali gépünk van.
Feleségemnek B450 + 32GB + 5600G, Lányomnak B450 + 64GB + 3800X + RX6700XT, és nekem B550 + 64GB + 5950X + RX6800.Tartok szekrényben egy vadi új B450-es lapot tartaléknak, RAM-ot is, és egy B550-es tartaléklap is van, pont olyan, amiben most az 5950X van.
Mert teszem azt, meghibásodna a mostani B550-es lapom, és mondjuk jövő ilyenkor mit kapnék vissza garanciába? Feltehetőleg egy AM5-ös lapot abban az ársávban, de azzal mit kezdenék?
A procik bőven elegek az igényekhez, a memóriák dettó. Azaz 7-10 éves távlatban is elvagyunk velük jól, de ha már még gariba sem tudnak AM4-es lapot adni...? Akkor van a gebasz... De így, tartalékokkal nincs gáz akkor sem!Másik fontos az elvi kérdés!
Én sem vagyok hajlandó megfizetni az új, de még béta tesztes hardverek iszonyúan megnövekedett árát! Nem! Én Nem!
Szükségem sincsen rájuk, és pénzem sem, de ha meg is lenne minden mennyiségben a pénz, akkor sem fizetném ki ezt az extraprofitot a cégeknek, mert egész egyszerűen ez hülyeség lenne! Ellemkezik minden józan ész adta érvvel.De örökké semmi sem tart, majd ez a dolog is egyszer a kardjába dől, és előjönnek a 3-400 ezres konfigok, amik jók játszani is, mert az emberek többségének olyan kell! És az is legalább 5-7 évre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged