- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Hat igen... ha passziv huteses a vgad,akkor felejtsd el pl a zalman 7000-es szeriat a procidra,vagy a passziv hutest.Amugy a lap nagyon jo.A kulonbsegek:pci-x a tovabbfejlesztett tuzfal,sata2,meg talan jobban birja az fsb-t az nf4.Asszem ennyi a lenyeges kul. a ket chipset kozott.
-
Viktor X
tag
Hát azt nem tudom, hogy mennyire hangos, de én rendeltem mellé egy Zalman ZM-NB47J chipset hűtőt. Még csak képen láttam a lapot, de bízok benne, hogy elfér a VGA-tól. A VGA kártyámon meg egy ZM80D-HP hűtő van, azt viszont szinte biztos, hogy le kell cserélnem, mert CPU hűtőnek egy Arctic Cooling Freezer64-et rendeltem és nem túl nagy a hely.
A ram szerintem jó lesz, nekem volt egy rövid ideig Kingston valuve-m, az is jó volt csak tuning nem ment. Most PC4000-es HyperX-et tervezek a lapba
[Szerkesztve] -
Viktor X
tag
Én is most veszek ilyen lapot 3000+ venice procival. MSI oldalán a támogatott prociknál ott van a 3000+ -os venice. Ha a hangra érzékeny vagy, akkor neked nem jó a gyári hűtő, mert az elég hangos GT Igloo 7200Light ha nem akarsz tuningot akkor jó és halk is. Én is gondolkodtam az nforce4-en, de mivel nem akarok VGA-t cserélni ézért maradt az nforce3. én csak a PCIX-et és a SATA2 találtam mint különbség, de lehet, hogy van más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest