- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Ebbül van Inteles meg AMD-s is, neked melyik van? Bár szerintem tök egyformák
Intel AMD
A képed tanúsága szerint a modulok 1066-on mennek, noha 1333-asok. Tehát a "minden auton" opciót tessék elfelejteni, kézzel állítsd be a megfelelő (1333MHz) frekvenciát, valamint az 1,65V inkább 1,7V legyen, Timing maradhat auto-n, és reboot. Utána ellenőrizd az időzítéseket (9-9-9-20 kell legyen), ha nem ok, akkor manualisan korrigáld, illetve a többi értéket pedig vesd össze az Everest és a Cpuz spd-adataival, ha valahol eltérés van, akkor azt is manuálisan állítsd be az spd-ből kiolvasott értékre. -
Johnny001
senior tag
Hi!
Biosban meg kéne nézni, mit állít be a memóriának auto-n, nem minden ramot ismer fel!
Ezt a programot én is használom az Ultimate Boot cd-n van, amit feletettem pendrájvra. A memóriát szoktam vele tesztelni, a hibát tényleg korrektül jelzi. meg kéne nézni a ramodat másik gépben, ha nincs haver, vidd be valami szervízbe és kérd meg őket, hogy próbálják ki.
Ettől függetlenül a memóriahiba csak erős gyanú!!!
Sőt az is lehet, hogy a memória jó, csak a lap nem szereti.
By.: Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest