- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Ebben a pillanatban túrtam freemailt! :)
Egyébként végigtúrtam a netet és annyi derült ki a sis-től hogy a harmadik negyedévben a Sis655FX jelzésű chipset támogatja majd a 800-as fsb-t.Az x-86 tesztje is arra jutott amire Kheopsz vagyis 180-as fsb-nél megállt a tudomány.
Milyen is az a lap pontosan mert a gyártó szerint sem támogatja a C-s procikat(persze ez nem gond ha fsb-vel bírja) csak éppen sehol sem akadtam olyan információra ezen az egy helyen kívül hogy megy benne mégis!
De ha Kheopsznak van lehetősége akkor tesztre fel!
Legfeljebb el leszünk küldve az ötleteink miatt! :) -
erdoke
titán
Nem, Keopsz az egyik házigazda próbálta egy szorzózár nélküli 3,0C-vel, de 180 fölött már nem volt stabil. Mármint a 8SQ800.
Nekem csak most jön a C-s procim, nem tudtam kipróbálni, így 875-ös lap is kellett. Kár érte.
Azt mondod, viszi a 260 körüli FSB-t is? Zannya, azt még a 7205 se viszi. -
erdoke
titán
Úgy érted, hogy SINXP-d van, és viszi a 2,4C-t? Ha igen, ez talán bátorító a topicindítóra nézve. Tuningot is bír 200 fölött? Meddig? Milyen RAM-okkal?
Egyébként én is csak azért adtam el, mert jött egy kis extra zsozsó, amit procira költhettem. Így lett B->C csere lappal együtt. -
erdoke
titán
Nem rémlik, hogy MSI állított volna ilyet. Gigabyte SiS655-ös lapjáról már állította a gyártó, hogy próbálta, és neki ment, de MSI-ről nem hallottam.
Kérj kölcsön egy C-s procit, aztán számolj be a tapasztalatokról, én is kíváncsi vagyok. Bocs, ha nem tudtalak megnyugtatni. :( -
gida27
csendes tag
Beleakarok rakni egy 800Mhz/FSB/ procit .Szeretném tudni ,hogy
müködni fog benne egyáltelán???????????
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest