- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
dekorex
csendes tag
Nekem is OUTLUK gondom van! :(
Ha valaki ismeri a titkot avasson be, hogyan lehet az, hogy törlöm a leveleket, mégis egyre nagyobb a postafiók dbx állománya (tehát mégsem törli) mostanság 280 Mb-nál járok és ez csak az egyik fiók! Valahol olvastam valami regisztris beállításról, de azt az újságot megtalálni... -
Prozac
aktív tag
Létezik több ingyenes emil figyelő, ami csak fejlécet tölt le és egyedileg eldöntheted, hogy melyiket töröld
Olyat nem ismerek ami szabályok alapján töröl. -
guess.who
senior tag
Ezzel a megoldással viszont több gond is van: sajna a szerverről továbbra is letölti a sokmegás szemetet, s a ''törlés'' csak annyit jelent, hogy a Törölt elemek mappába pakolja be -azaz ugyanott van Karyo, ahol az elején...
Szerintem a különböző spamszűrők használata megoldást jelentene, pl. nekem ugyanerre a feladatra igen bevált a SpamDel nevű kis magyar progi ([L]ftp://ftp.mmk-eger.sulinet.hu/spamdel/[/L] címről letölthető, ingyenesen), ami csak a levelek fejlécét szedi le, s a szűrőivel be tudod állítani, hogy miket töröljön közvetlenül a szerveren... Így aztán a gépedre már le sem kell húznod a sokmegás marhaságokat. Egyszer kell okosan bekonfigurálni, aztán meg használni -s kész is. :DDD
Sok sikert! -
karyo
senior tag
-
Prozac
aktív tag
Olyat tudok bene, hogy csak a xxx méret alatti leveleket tölti, a többinek meg a fejlécét. Utána kijelülöd hogy mit akarsz ezekkel csinálni és akkor vagy letölti, vagy törli a szerverről.
-
karyo
senior tag
Szal MS Outlook-ban nem tudja véletlenül vki, hogy lehet beállítani hogy x email-címről ne fogadjon üzeneteket? jó lenne ha vki tudná a választ mert tököm ki van hogy 2 megás mp3-ak meg képek/slideshow-k jönnek tökismeretlen mailcímekről.
köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest