Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forumozo
újonc
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Totál kezdő Exchange Server-es vagyok, tesztelő környezetben (virtuális hálózatban) szeretnék Exchange Server 2010-t beüzemelni, ill. ahhoz klienst konfigurálni. Látszólag mindent sikereresen feltelepítettem, beállítottam, szerverre feltelepítettem Office Outlook 2007et, ahol tökéletes működik a levélküldés és fogadás. Kliens oldalra is feltelepítettem Office Outlook 2007et, de ott nem megy. Profil konfigurálás végeztével ezt a hiba üzenetet dobja vissza: „Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. A mappák kapcsolat nélküli mappafájllal való szinkronizálása előtt kapcsolódnia kell a Microsoft Exchange-kiszolgálóhoz az aktuális profillal” A kliens gép úgyszintén a virtuális hálózat része, a virtuális hálózatban lévő server domain-jának tagja. Tudnátok valami segítséget mondani, hogy mit nem állíthattam be, vagy esetleg mit állíthattam be rosszul?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest