Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
kraftxld #1462 üzenetére
Köszönöm a választ! Úgy olvastam, hogy az Exchange 2016 már tudja ezt és nem kell hozzá külső dolog. Mikro vállalkozás vagyunk, összesen 3 gép van az irodában, de jo lenne egy server hogy ne össze vissza 3 helyen legyenek a doksik es lassuk egymás kimenő levelezését. A 2.megoldás még nekem is új, kicsit le tudnád írni részletesebben? Köszönöm előre is!
-
Zolik
senior tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segitségeteket:
Adott egy netszolgáltató (fibernet) ahol az email tárhely max 40Mbyte. Ez miatt sajnos a postafiók elképesztő gyorsan meg is telik. Az lenne a kérdésem, hogy az Exchange-el megoldható lenne, hogy egy saját szerverre letöltődjenek az emailek és onnan külön a többi gépre, igy "soha" nem lenne tele a szolgáltatós email postafiók és az email backup is meglenne.Másik kérdés: ha küldök az egyik gépről email szeretném, hogy pl a másik gépen is megjelenjen az elküldött üzenetek között csatolmánnyal együtt.
Az exchange-el ez megoldható lenne?
(tudom, csak szolgáltatót kellene váltani ahol nagyobb a tárhely és a probléma megoldva, de sajnos ez nem lehetséges (nem megyek bele miért) ill. hostingot sem szeretnénk)
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest