Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Segítsetek picit, ha már a szerveres kollégák a cégemnél nem nagyon!
:-)
Adjatok tippet, ha tudjátok, merre induljak egy hibával!Egy nagy cégnél vagyok felhasználó, minden bizonnyla komoly exchange architektúra van a háttérben, hozzá lehetőség, hogy mobilról is elérjem a levelezést.
A hiba pedig az, hogy évek használata után egyszeriben az AD elkezd kitiltani, mondván, hogy valami rossz jelszóval próbál autentikálni az Exchange-re.
A szerveres kollégák annyit tudnak/óhajtanak mondani, hogy a mobilokkal kapcsolatot tartó szerver irányából jön a téves jelszavas autentikálás.
És ezért konkrétan 15. napja nem tudok dolgozni, mert egy kitiltás 30 perc, és ha nem csípem el pont a végét, hanem csak valamikor megpróbálok belépni egy kliensbe, akkor már az újabb 30 perc fut.Nos, ennek a fele sem tréfa, sorban töröltem a telefonomról a fiókomat, a cache-t, az applikációt magát, de egyik lépés sem segített. No, legyen telefon visszaállítása gyárira, és aztán újra beállítom, úgy egy kicsit tovább jó, de aztán megint jönnek a 30 perces kitiltások. Aztán fogtam egy másik telefon, immár azt használom, de így is. Az eredeti telefonom már kikapcsoltan a fiókban.
Szerintetek mit kéne még tennem?
Tényleg nem lehet többet látni a logban, csak annyit, hogy valamilyen mobileszköz?Köszi minden segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest