- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Tudom, hogy nem 100%-ban idevago de az android topic sajnos kimerul a hogyan rootoljunk farigcsaljunk kijelzot meg mivel jatszunk temakorben.
Ki milyen activesync klienst hasznal a mobiljan?
Nekem moxier van, egy idegesito hibatol eltekintve megvagyok vele elegedve ( nem lehet a maileknel beallitani, hogy mindet szedje le ( max 1 honapra visszamenoleg )
Mukodik a Task a calendar illetve a mail sync is rendesen.
Par appot kiprobaltam de soknak volt problemaja (pl valamelyik csak lefele syncelt amit mobilon hoztam letre bejegyzest annak a statusa nem kerult vissza a szerverre mondjuk egy Task elvegzesekor)Szivesen varnek tapasztalatokat mert gondolom akik ebben a topicban vannak azok hasznaljak is az exchange szolgaltatasait
Udv: Snoopy
-
Snoop-y
veterán
Áruljátok már el, hogy az miért jó, hogy a szolgáltató mélszerverén keresztül zavarjátok ki a leveleket? Befelé még megértem a relay és társainak használatát mert a rendelkezésre állásnál ez szempont. De kifelé én soha a búbánatos boga életben nem küldtem még levelet így. Mert minek?
Nem kötekedésképpen kérdezem de a fenti megoldásnak gyakorlatilag több kára van mint haszna. Vagy?Üdv: Snoopy
-
Snoop-y
veterán
Beállítva
Másik szerveren meg beállítva az SPF rekord szerinti szűrés -
Snoop-y
veterán
válasz
kraftxld #579 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, hogy ezeket a leveleket amiket X domainbe küldenek X domaines címről de nem X szerveren keresztül küldik azt 100%-os biztonsággal hajítsa el.
Tehát hiába állítja be otthon a felhasználó is akár küldő címként ettől ő nem lesz autentikus felhasználó mert pl a UPC levszerverén keresztül küldi be hozzánk. Ezt nagyon nem szeretnénk. -
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
sajatnev@sajatnev.hu feladóval jönnek be a X mailszerverre spam levelek. Azt szeretném, hogy a sajatnev@sajatnev.hu levél küldés csak a saját mailszerveren keresztül történhessen.
Magyarul a mailszerver ellenőrizze le, hogy hitelesítve van e a küldő. Ha más mail kiszolgálón ( Y) keresztül küldenek sajatnev@sajatnev.hu levelet akkor X szerver ezeket a maileket elutasítsa.Felmerült pár variáció:
SPF rekord
Caller ID
DKIMKi mit használ vagy hogyan oldja meg ezt a problemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest