Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Tudom, hogy nem 100%-ban idevago de az android topic sajnos kimerul a hogyan rootoljunk farigcsaljunk kijelzot meg mivel jatszunk temakorben.
Ki milyen activesync klienst hasznal a mobiljan?
Nekem moxier van, egy idegesito hibatol eltekintve megvagyok vele elegedve ( nem lehet a maileknel beallitani, hogy mindet szedje le ( max 1 honapra visszamenoleg )
Mukodik a Task a calendar illetve a mail sync is rendesen.
Par appot kiprobaltam de soknak volt problemaja (pl valamelyik csak lefele syncelt amit mobilon hoztam letre bejegyzest annak a statusa nem kerult vissza a szerverre mondjuk egy Task elvegzesekor)Szivesen varnek tapasztalatokat mert gondolom akik ebben a topicban vannak azok hasznaljak is az exchange szolgaltatasait
Udv: Snoopy
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő