Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
Sziasztok!
"Send on behalf" problémám van. Adott egy exchange 2003 szerver. Van egy technikai user, aki sima ("A") felhasználóként van felvéve az AD-be. Megcsináltam a lépéseket ezen leírás alapján. A biztonság fülön is hozzá kell adni a meghatalmazott usereket? Ugyanez a kérdésem a Mailbox Rights-szal kapcsolatban is, hogy ott is hozzá kell adni a ("B") felhasználókat?
A kliens gépen, a B user postafiók beállításainál megadtam , hogy láthatja az A felhasználó leveleit. Ki is tudom választani levélírásnál, hogy A vagy B legyen a feladó, viszont akármelyiket választom ki, úgy megy ki az email, mintha a Send As jog lenne beállítva. Tehát nem az látszik, hogy A felhasználó küldte B megbízásából. Csak vagy A vagy B látható a feladónál.
Mit rontok el?
Köszi,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest