Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
részemről Galaxy S, 2.3.4-es Android gyáriját használom (fogalmam sincs, mi a neve, nem értek hozzá, csak használom), és tökéletesen működik exc 2010 és 2007-hez is (és nem buta annyira, mint az N8-am Exc kliense, h csak 1 accountot lehessen hozzáadni
)
ha csak szimplán használnánk az exchange-et, akkor boldog, kiegyensúlyozott lelkületű emberek lennénk
jó kérdés: mi a baj a gyárival?
-
-
brd
nagyúr
Elolvastad rendesen a hozzászólást?
Nem jó, én nem szeretem, hogy kell smart host, nem akarom, hogy egy másik gárda hozzáértésétől függjön a levelezés, de bizonyos helyekre (eddig konkrétan egyet találtam a jelen eset vonatkozásában) egy adott módon lehet csak levelet küldeni.
Hogy minek? Ott a példa.#599: Az Exchange kifelé NAT-olva jut ki, szal' a címe biztos nem okoz gondot, a külső IP-hez pedig van PTR. Vagy arra gondolsz, hogy az első Received sorban van belső hálós IP/gépnév?
-
kraftxld
félisten
Ha Outlook Anywhere-el vagy VPN-en keresztül jön be és rendes RPC-vel kapcsolódik az Outlook amivel a levelet küldi a felhasználó akkor nem érvényes rá a spam szűrő. Csak az anonymous receive connectoron bejövőket nógatja a spam filter, ezért lehet nyugodtan beütni a saját domaint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest