- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macimeister
aktív tag
válasz
Hedgehanter #682 üzenetére
Nem tudom, vagyis szerintem nem kell. A helyzet a következő. Van egy cég aminek van egy fix ip cimes internet elérhetősége. A cégnél van egy router ami kapcsolódik a netre és arra a kliensek. Tehát a server is a router után van fix ip re belőve. szóval nem a router dhcp je adja neki az ip t. A szolgáltató írt, hogy változni fog az ip és azóta nincs rendben a bejövő levelek. ott helyben tudnak egymásnak mailt küldeni, illetve kifelé és az elküldött levelekre visszakapják a tértivevényt. A mail forrásában is már a rendes ip cím van. Viszont, ha írni szeretnék nekik akkor semmi nem történik, se ök nem kapják és nekem se jön vissza hiba. Az a gond, hogy nem tudom szolgáltató megcsinált e mindent rendesen. Nem vagyok nagy profi a témában, de tippelem, hogy nekik is át kell valamit írni. Vagy náluk csak egy ip cím van?
Hol tudom ezt az MX recordos beállítást ellenőrizni?
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Az eddig rendesen működő rendszer tegnap új ip címet kapott a szolgáltatótól. A szolgáltató azt írta, hogy ezzel nem fog változni semmi és nem zavarja majd a működést. Erre most az a probléma állt elő, hogy a beérkező leveleket nem kapják meg a kliensek. Küldeni minden gond nélkül tudnak, illetve a címzettől visszakapják az értesítőt, hogy elolvasta a levelet. Szerencsétlenkedek itt vele, de nem tudok rájönni hol a gond -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Amikor fax érkezik mindig jön vele egy értesítés is, ezt viszont szeretném kikapcsolni és csak a fax érdekel.
A következő üzenetet kapom:Subject: 1CC2A8726D02A.tif - hozzáadta: STS Worker
Bejövő faxok Összesítés
1CC2A8726D02A.tif - hozzáadta: STS Worker - 2011. 06. 14. 13:35.
Az értesítések módosításához, törléséhez vagy megtekintéséhez ugorjon a(z) Saját értesítések lapra.Találtam egy ilyen linket. Ami itt van a második hszben az megoldaná vajon?
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával a 2003 as verzió esetén, hogy a postafiók visszadobta a 15MB nál nagyobb fileokat? Esetleg valami tipp, hogy hol keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest