- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
Az eseménynaplókat kellene megnézned, mit ír ki hibaként. Ez így sok mindentől lehet.
Próbálj meg első körben a queue-ból törölni mindent.
Így látatlanban, amikre tippelek. -
kraftxld
félisten
Nem tudom honnan jönnek neked ezek a vad ötletek, mint telepítsünk RDS-t a szerverre meg lőjjük le az összes recieve connectort...
Amelyikre az RDS-t próbáltad felrakni, azt még most kukáznám és újrakezdeném, az RDS nagyon beletúr az IIS lelkivilágába, később csúnya szopások lesznek vele.Ezzel a másikkal meg semmi extrát nem kell csinálni, csak mindkét szerveren az összes gyári receive connectort engedélyezni, a jogosultságokat visszaállítani ahogy voltak eredetileg. Valamint megnézni, hogy a egyik szerver IP címe se szerepeljen más receive connectoron. Ez a hiba akkor jön elő, hogy ha ügyesen van egy relay connectorod mondjuk az egész subnetre, és azon próbál a két szerver egymással kommunikálni a gyári helyett. Szintén ez okozza a public folder hibát, mivel a replikáció SMTP-n megy.
-
Hina
aktív tag
Megoldottam a gondot.
Hátha másnak is kell, így leírom.
Az IIS-ben kitöröltem a plusz egy https protokolt (gondolom a RDS tette bele, hogy nekem jó legyen...) a bindings-ből... és elindult a service és minden elérhető. így már megy az EMC-is.
Konklúzió:
NE! telepíts Remote Desktop Services-t az Exchange serverre... -
kraftxld
félisten
De van exchange fiók, csak nem tudod kézzel hozzáadni, autodiscoverrel működik.
Ha kintről próbálod, valószínűleg nincs autodiscover.domain.com A rekord a DNS-ben valamint rajta a tanusítványon, és a többi módszer sincs belőlve.
A domain név meg az OWA címének ismerete nélkül csak ennyi hibaelhárítást lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest