- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a két Exchange szerveres cucc még mindig nem fexik nekem... és pedig kellene.
A Public Folder-ek átpakolásához is kellene, de még mindig nem akar a két szerver egymásnak cuccokat átdobálni.
Mindkét szerveren az összes Receive Connectors-t letiltottam, majd ezt követően mindkét szerveren létrehoztam a másiktól fogadó Receive Connector-t.
A Use these local IP addresses to receive mail:-hez a szerver saját-saját IP-je került mindkét szervernél, a 25-ös porttal.
A Receive mail from remote servers that have these IP addresses:-hez pedig kizárólag a másik szerver IP-je került.
Az Authentication fülön a Transport Layer Security (TLS) és az Exchange Server authentication van bepipálva és a Permission Groups fülön pedig csak az Exchange servers.
Így nem megy. Akkor hogyan kellene mennie? 5letek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest