Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a két Exchange szerveres cucc még mindig nem fexik nekem... és pedig kellene.
A Public Folder-ek átpakolásához is kellene, de még mindig nem akar a két szerver egymásnak cuccokat átdobálni.
Mindkét szerveren az összes Receive Connectors-t letiltottam, majd ezt követően mindkét szerveren létrehoztam a másiktól fogadó Receive Connector-t.
A Use these local IP addresses to receive mail:-hez a szerver saját-saját IP-je került mindkét szervernél, a 25-ös porttal.
A Receive mail from remote servers that have these IP addresses:-hez pedig kizárólag a másik szerver IP-je került.
Az Authentication fülön a Transport Layer Security (TLS) és az Exchange Server authentication van bepipálva és a Permission Groups fülön pedig csak az Exchange servers.
Így nem megy. Akkor hogyan kellene mennie? 5letek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest