- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék veletek megvitatni egy kérdést.
Van egy Exchange 2003mas szerverünk. A helyzet az, hogy egyes gmailos címekről nem érkezik meg a levél. Mármint a exchange log fájlait böngészve ill. a Message Tracking Centert böngészve azt látom, hogy megérkezett a levél a szerverhez. Viszont a postaládákig némelyik gmail levél nem jut el. De van ami eljut.Gondoltam a IMF beállításokkal lehet a gond, de ott csak azt lehet állítani, hogy hanyas SCL rate felett dobja el a leveleket. Viszont ezt az értéket 6os-ra vettem, vagyis nem sok levél van amit jelenleg nem enged be. Tehát ezt kizártam.
Segítenétek mi lehet a gond?
Egyébként ha az exchange-ről küldök egy levelet gmailra és onnan válaszolok vissza, az viszont furcsa mód megérkezik. Evvel kapcsolatban arra gyanakodtam, hogy a válaszleveleket nem érzékeli szemétnek, az újonnan küldötteket pedig igen. De fura mód más gmailos címről megjött a levél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Fotó állvány eladó
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest