Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék veletek megvitatni egy kérdést.
Van egy Exchange 2003mas szerverünk. A helyzet az, hogy egyes gmailos címekről nem érkezik meg a levél. Mármint a exchange log fájlait böngészve ill. a Message Tracking Centert böngészve azt látom, hogy megérkezett a levél a szerverhez. Viszont a postaládákig némelyik gmail levél nem jut el. De van ami eljut.Gondoltam a IMF beállításokkal lehet a gond, de ott csak azt lehet állítani, hogy hanyas SCL rate felett dobja el a leveleket. Viszont ezt az értéket 6os-ra vettem, vagyis nem sok levél van amit jelenleg nem enged be. Tehát ezt kizártam.
Segítenétek mi lehet a gond?
Egyébként ha az exchange-ről küldök egy levelet gmailra és onnan válaszolok vissza, az viszont furcsa mód megérkezik. Evvel kapcsolatban arra gyanakodtam, hogy a válaszleveleket nem érzékeli szemétnek, az újonnan küldötteket pedig igen. De fura mód más gmailos címről megjött a levél..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest