- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
van itt egy SBS 2003 Premium, amin Exchange 2003 SP2 futik jól. nemrég felvettünk egy új domaint és új e-mail címeket adtunk a usereknek, melyeket beállítottunk default-nak is.
namost egy ideje a mobilos szinkronizálásnál a következő üzeneteket kapjuk az application log-ba:
Event ID: 3005 Unexpected Exchange mailbox HTTP status code: [409]
Unexpected Exchange mailbox Server error: Server: [server.domain.local] User: [pocsfej@domain.hu] HTTP status code: [500]. Verify that the Exchange mailbox Server is working correctly.
a http status code egyébként 409, 500 és 503 teljesen véletlenszerűen. ezeket többnyire iPhone-ok dobálják, Nokiával és Windows Phone 7.5-tel semmi probléma. látszatra az iPhone-ok is rendben szinkronizálnak, de valószínűsítem, hogy levél törléskor és újraszinkronizáláskor vágják be ezt, bár nem ebben nem vagyok biztos.
próbáltam már több dolgot, de az IIS-t és az Exchange konfigot nem akarom széttúrni, mert azok nyilvánvalóan jók (egész nap lógok a szerveren Outlook-ból Exchange proxy-n és telefonról ActiveSync-en is, nincs semmi hiba).
erős a gyanú, hogy vagy az iPhone kezel szarul valamit, vagy beragadhatott valami piszok ezekbe a fiókokba. van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest