Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Megadtad a kezdo lokest....
Sendbe nem latok semmit kivetnivalot.
Recieve viszont van 3 is.
Default minden okes.
Client minden okes kiveve,hogy itt be van huzva az anonymus user.Rakerestem tudom,hogy ez nem jelenti azt, hogy beengedi az anonim felhasznalokat.
Viszont a harmadik connector:
SAN ott minden ip a helyi halozatbol a 25-os porton, valamint 2 kulso ip(nem valaszol egyik sem) security csak a legelso van behuzva, es csak anonim user van csak bepipalva neki.Talatam olyat, hogy ha ilyen van onmagaba es futtatod ezt a parancsot:
Get-ReceiveConnector “Receive Connector Name” | Add-ADPermission -User “NT AUTHORITY\ANONYMOUS LOGON” -ExtendedRights “Ms-Exch-SMTP-Accept-Any-Recipient”
Akkor viszont az ad tenyleg be fogja engedni az anonim usereket, es hogy mire jo ez?
Allitolag sharepoint szerver , vagy multifunkcios genyok (scannel majd emailbe tovabbkuld) tud mukodni a halozatba gondtalanul,annyi hogy akkor pontosan be kell loni az ipket,ami nalam nincs.Avagy fingom nincs...
Egy biztos, a helyi halot monitorozom a tuzfallal,minden forgalom atmegy rajta ott semmi nem akar kimenni a 25-os porton ami ne lenne mail szerver.
Felraktam a wiresharkot a mail szerverre ma este, holnap elkezdem nezni hogy a helyi halobol mi jon be a szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest