Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok,
Lehet már volt szó a topicban róla, de most nincs/nem volt időm átnézni.
Adott egy Exchange Server 2013, minden be van állítva, ami kell. A problémám az hogy levelet lehet küldeni szervezeten belül, és kívülről is lehet fogadni (pl gmail.com-ról). De nem tudok publikus mail címre üzenetet küldeni.
Már megnéztem a Microsoft testconnectivity-vel, hogy hol száll el az egész és az SPF record hiányát jelezte.
Na most utána néztem a neten, youtube, wiki stb... De valahogy még sem működik azzal beállítással, amit találtam.Az AD (Windows Server 2012 Essentials, DNS, DHCP, AD) és az Exchange 2013 külön virtuális gép (VMWare alatt).
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mégis hogyan kell SPF recordot felvenni a DNS-be jól?
Vagy ha van valakinek más ötlete, ami megoldást jelent, azt is szívesen fogadom.Köszönöm szépen:
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest