- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest