Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tanuljunk angolul!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest