Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Na az a helyzet, hogy ebben a szervizben a szervizes is érti a dolgát, csak elektro szinten nem nagyon mocorog.
Én anno építettem erősítőket, meg hagfalakat, javítottam videót, TV-t stb, de ott minimális tapasztalat, meg egy jó szervizkönyvel boldogult az emberfia.
Ellenben itt az alaplap 5-8 rétege,a táprészek kapcsolóüzemű fokozatai, már annyira bonyolult, hogy talán nem is éri meg a javítás a rátöltött időt.
Viszont ha mégis sikerül mert nem is oly nagy a gáz, akkor az még egy 486-os vagy egy PI-es lapnál is akkora siker élmény hogy ne is tudod továbbadni a cuccot.
Hát engem a hobby szintű javítgatás érdekel,de sajnos ezen dologról egyik hardwer fórum sem tesz megfelelő említést, csak érintőlegesen kezelik eme témát.
Azt belátom hogy egy AGP slot elhalálozását nem kell megpróbálni javítani, mert annak a hibája az északi hídban azaz chip-ben keresendő, és nem cserélsz ki egy marék tranzisztort a 30 millióból, de érdekelnének azon mérések, mellyel ezt esetleg konkrétizálni lehetne.Na szóval olyasmi tanácsot javaslatot szeretnék hallani A TISZTELT HOZZÁÉRTŐ KOLLEGÁKTÓL, melynek kapcsán el lehetne indulni a javítás utvesztőjében.
Dry
Aktív témák
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest